Kendte9. juni 2024

Sussis nye "øjeSteen": Smaskforelsket i taxachauffør

Den nordjyske musiker er forelsket som en teenager – i en fodboldglad fyr med godt greb om gearstangen
Den gæve nordjyde har intet noget problem med, at Sussi er lidt fræk på scenen
Den gæve nordjyde har intet noget problem med, at Sussi er lidt fræk på scenen: – Det er jo en del af showet, det er også det, folk kommer for. Det generer mig ikke. Jeg er også stolt af hende, afslører Steen.
 Foto: Lars Horn / Baghuset

LÆS OGSÅ: Sussis nye sengekammerat - sover med Musse

En uskyldig kop kaffe endte i kæresteri. For egentlig var Sussi træt af de halvsjofle beskeder, der tikkede ind i hendes indbakke.

Men den fra Steen var anderledes.

– Han skrev en lang og sød forklaring. Jeg sagde, jeg lige skulle tænke over det, afslører Sussi over for SE og HØR.

– Han skrev tilbage, at han bare gerne ville mødes med mig – og så var det med sex noget, der kom senere, hvis der var kemi, fortæller Sussi.

Pludselig var beskederne mange, og de aftalte at mødes til en kop kaffe i Løkken og en gåtur langs stranden med Sussis to hunde.

– Det gik så godt – vi snakkede bare. Jeg kan mærke, at han kan lide mig og min personlighed. Det er dejligt, siger Sussi til SE og HØR.

Skæbnen ville, at Sussis profil en dag dukkede op på Steens Facebook.
Skæbnen ville, at Sussis profil en dag dukkede op på Steens Facebook: – Så skrev jeg til hende, om jeg skulle sende en venneanmodning og invitere hende på date. Jeg regnede selvfølgelig ikke med, at hun skrev tilbage, men det gjorde hun, fortæller Steen, der måtte skrue charmen på for at få en date med den eftertragtede sangerinde: – Jeg har altid godt kunnet lide Sussi og hendes personlighed. Jeg synes også, hun er en pæn pige, lyder det fra charmetrolden Steen Nørholm Hansen, 60.
 Privatfoto

Den 68-årige nordjyske musiker har været forelsket et par gange siden Leo døde. De andre fyre har dog været mere generte og tilbageholdende.

Men 60-årige Steen Nørholm Hansen har ikke noget imod at fortælle om, hvad han faldt for ved Sussi.

– Vi snakker pissegodt sammen – der var bare kemi.

– Den var ikke længere. Det var en rigtig god date, jubler Steen.

Han arbejder til daglig med at køre Flextaxa for Nordjyllands trafikselskab – og selv om han ikke er vant til at være offentlig, tager han det hele med ophøjet nordjysk besindighed.

– Hun er herlig, så jeg kan ligeså godt få det overstået at fortælle om det, siger Steen.

Siden Leo har Sussi haft et par kærester, som dog ikke har ønsket at være offentlige om forholdet. Men Steen er forberedt på, at det er det, der følger med
Siden Leo har Sussi haft et par kærester, som dog ikke har ønsket at være offentlige om forholdet. Men Steen er forberedt på, at det er det, der følger med: – Jeg skal lige vænne mig til det. I weekenden var vi på Hjallerup Marked, hvor vi lige sad på en bænk, inden hun skulle optræde. Der kom der mange, der skulle tage billeder, men det følger jo med. Hvis jeg vil have Sussi, så skal jeg tage det med, og det er jeg villig til, erklærer Steen.
 Privatfoto

Og det betyder meget for Sussi.

– Det er dejligt, at han også gerne vil tage ud og se mig optræde og ses offentligt med mig, erklærer Sussi om sin nye fyr.

– Jeg må godt nok indrømme, at jeg er forelsket! jubler den nordjyske musiker.

Selv om forholdet endnu er helt nyt, så har parret allerede lært hinanden godt at kende.

– Hun er ligetil og går lige i hjertet på folk. Jeg synes, hun er en spændende person, roser Steen sin nye kæreste.

– Jeg kan snakke med hende om alt, og hun kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Det tiltaler mig meget, fortæller han om Sussi.

68-årige Sussi har været forelsket et par gange, siden hun mistede Leo, men denne gang føltes det helt specielt
68-årige Sussi har været forelsket et par gange, siden hun mistede Leo, men denne gang føltes det helt specielt: – Jeg ser en lang fremtid med Steen. Den her gang føles det anderledes. Det virker rigtigt, jubler den nyforelskede musiker.
 Foto: Lars Horn / Baghuset

Med på farten

Han havde set hende optræde før, men for ham er det helt anderledes at kende den private Sussi. Han må da også nive sig selv i armen, for at tro det hele ikke bare er en drøm.

– Jeg går rundt som en teenager på 15 år. Hver gang jeg kører væk fra Sussi, så er der høj musik på bilen, siger Steen med et smil.

Sommeren er Sussis arbejdsmæssige højsæson – og Steen har også skæve arbejdstider og weekendarbejde, men parret forsøger at udnytte tiden bedst muligt.

– Jeg blev sgu så glad, da han sagde han ville med til Hjallerup Marked, hvor jeg skulle spille i weekenden.

I februar sidste år mistede Sussi sin Leo efter 52 år sammen
I februar sidste år mistede Sussi sin Leo efter 52 år sammen: – Vi snakker også om Leo. Det har jeg ikke noget imod – de har jo været sammen i 52 år, fortæller Steen, som også selv har en fortid og to voksne sønner. De ved godt, jeg er kærester med Sussi. De troede ikke på det først, så var jeg nødt til at vise dem nogle billeder Det er klart, det er lidt mærkeligt. Det er det også for mig – det er da lidt surrealistisk, siger han med et grin.
 Foto: René Schütze

– Han tog nogle venner med og i næste weekend skal han med mig til Løgstør Park Hotel, lyder meldingen fra Sussi.

Det hele er gået meget stærkt siden den første besked og kaffe, men det føles helt rigtigt.

– Det er gået hurtigt indtil videre, så det kan godt være, han pludselig bor her, siger Sussi med et grin.

Sponsoreret indhold