Reality6. juni 2024

Mathilde Beuschau åbner op om skilsmisse: - Et kæmpe chok

"Årgang 0"-parret Louise og Martin Beuschau er blevet skilt, og nu bryder datteren Mathilde Beuschau for første gang tavsheden om forældrenes brud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mathilde Beuschaus ekskæreste Robin Christensen var for nylig gæst i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", og her talte han for første gang ud om deres brud. Se det hele i videoen her!
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: MATHILDE BEUSCHAU FLYTTER SAMMEN MED KÆRESTEN

I de syv år Mathilde Beuschau var med i "Årgang 0", lærte vi hendes forældre Louise og Martin rigtig godt at kende.

Familien forlod som bekendt TV 2-hittet efter syv år med et kamera i nakken, men for et par år siden dukkede Mathilde så igen op og har skabt sin en flot karriere som både influencer, personlig træner og tv-kendis.

I mandags kom den triste nyhed om, at hendes forældre Louise og Martin har valgt at blive skilt. Det bekræftede Martin over for SE og HØR.

Siden nyheden kom ud, har Mathilde været tavs. Men nu tager hun bladet fra munden i et ærligt og følsomt opslag på sin Instagram-profil.

- For tre uger siden satte mine forældre mig ned og fortalte, at de skulle skilles. Det kom som et kæmpe chok, og jeg havde svært ved at fatte, at det var virkeligheden, indleder Mathilde sit opslag.

Mathilde Beuschau
I en alder af 24 er Mathilde Beuschau nu blevet skilsmissebarn.
 Foto: Dan Mariegaard

- Jeg har altid været meget stolt over, at mine forældre stadigvæk var sammen, og den kærlighed, jeg troede, de havde til hinanden. Jeg har altid set op til deres kærlighed og omsorg for hinanden, men som barn/voksen er jeg selvfølgelig ikke blevet inddraget i deres ægteskab (heldigvis for det) og vidste derfor ikke, hvordan de hver især havde det, tilføjer hun.

Selv om skilsmissen gør ondt, er Mathilde sikker på, at det er den rigtige beslutning for forældrene og hele familien på et generelt plan.

- 
Jeg har nu haft tid til at vænne mig til tanken og fået talt rigtig meget med dem hver især, og har fået en forståelse for, hvad der egentligt gik galt. Det er stadigvæk super mærkeligt, at de ikke er sammen mere og nu bor hver for sig, skriver Mathilde og uddyber:

- Den kernefamilie, vi var, er vi ikke længere, og det gør ondt. MEN jeg tror på, at jeg får en far og mor, som blomstrer mere og bliver langt lykkeligere i livet, end de var før.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold