Reality6. juni 2024

Peter Vesterager fortryder en ting efter kys med Sofie Martinusen

Der er delte meninger mellem Peter og Sofie efter torsdagens kys til minglingen. Til SE og HØR fortæller Peter, at han ikke fortryder handlingen, men derimod måden, det blev gjort på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Peter Vesterager har også forsøgt at kysse Lissa Paustian i "Bachelorette", men hun drejede hovedet.
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter stor ”Bachelorette”-nyhed

Peter Vesterager er blevet diskuteret vidt og bredt i denne sæson af ”Bachelorette”.

Torsdag er han igen i fokus, efter han under minglingen ser sin mulighed for at kysse med Sofie Martinusen.

Til seerne lægger Sofie dog ikke skjul på, at hun ser det som et minuspoint, og at hun ikke var helt glad for måden, det hele fandt sted på.

Til SE og HØR siger Sofie, at det er ”ubehageligt” at sidde og se på, og at og Peter burde have ”mærket rummet og stemningen”.

”Bachelorette” blev filmet tilbage i januar og februar, men nu fortæller Peter til SE og HØR, hvordan han ser på situationen den dag i dag.

– Det var ikke ubehageligt for mig at gense situationen, men jeg respekterer Sofies følelser og ærlighed. Det var vigtigt for mig, at vi var på samme side og havde en åben dialog.

– Blandede signaler kan være udfordrende, og jeg tog en chance for at vise hende, hvor jeg stod.

Sofie mener, at Peter burde have gjort ligesom de andre mænd, som hele sæsonen igennem har valgt spørge, om den anden person har lyst, inden de kysser på dem.

Det mener Peter dog kan vise en ”usikkerhed ved en mand”, og det oplever han personligt selv som en ting, som kvinder ofte kan tænde lidt af på. Og netop de signaler vil han undgå at sende.

– Jeg tror ikke på at fortryde handlinger, der er gjort i god tro. Jeg handlede ud fra mine følelser i øjeblikket, men jeg kan godt fortryde måden, det blev gjort på. Set i bagklogskabens lys, var minglen måske ikke det rigtige sted for et første kys.

Sponsoreret indhold