Kendte10. juni 2024 (opd. 10. juni 2024)

Martin Brygmann deler ny besked: Derfor er jeg tavs

For første gang siden DR-dokumentaren ”Sexisme i musikbranchen” landede på DRTV, har Martin Brygmann udtalt sig i et opslag på Facebook
Det er helt bevidst, at Martin Brygmann ikke udtaler sig til pressen i disse dage. Det fortæller han i et nyt Facebook-opslag.
Det er helt bevidst, at Martin Brygmann ikke udtaler sig til pressen i disse dage. Det fortæller han i et nyt Facebook-opslag.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Martin Brygmanns datter på anklagerne mod ham

Siden lørdag har der været stille fra Martin Brygmann.

Indtil nu.

For i et længere opslag på Facebook bryder han for første gang tavsheden, siden DR-dokumentaren ”Sexisme i musikbranchen” blev offentlig tilgængelig for alle på DRTV.

– Mange medier og journalister kontakter mig naturligvis i disse dage for at få mig til at uddybe, hvad jeg gennem 7 måneder har forsøgt at påpege af fejl og manipulation i forbindelse med dokumentaren ”Sexisme i musikbranchen”.

I opslaget forklarer han, hvorfor han ikke har lyst til at svare på pressens mange spørgsmål.

Han ved ellers godt, at der er stor interesse for at høre hans side af sagen, og hvilken relation og dialog Brygmann har haft med de kvinder, der står frem i dokumentaren og anklager musikeren og skuespilleren for diverse overgreb.

– Det drejer om personlige relationer, hvor detaljeret fakta hurtigt kan udvikle sig til mudderkastende journalistik. Derfor har jeg også forgæves forsøgt at gøre det direkte til redaktionen bag dokumentaren før den kom ud.

Da Martin Brygmann lørdag stod frem og kommenterede på den kommende dokumentar, skrev han blandt andet, at han virkelig troede på kvinderne, når de ”grinede af mine platte vittigheder i kollegiale sammenhænge”.

Sponsoreret indhold