Kendte12. juni 2024

YouTuber Ben Potters dødsårsag afsløret

Den populære YouTuber med over tre millioner subscribers døde i en alder af 40 år. Nu har en Colorado State Patrol afsløret, hvordan Ben Potter døde
Ben Potter, bedre kendt som Comicstorian på YouTube, døde den 8. juni i en alder af 40 år. Nu er dødsårsagen blevet afsløret.
Ben Potter, bedre kendt som Comicstorian på YouTube, døde den 8. juni i en alder af 40 år. Nu er dødsårsagen blevet afsløret.
 Foto: YouTube

LÆS OGSÅ: Stort chok: Kendis ramt af hudkræft

Den 8. juni gik Ben Potter bort.

Det skrev hans kone, Nathalie Potter, den 10. juni i et længere opslag på X.

Hurtigt væltede det ind med beskeder fra venner og fans af YouTuberen, som med over tre millioner subscribers også var særdeles populær.

Nathalie Potter valgte ikke at løfte sløret for, hvordan Ben Potters helt præcist døde, men hun skrev dog, at han havde mistet livet "i en tragisk ulykke".

People, som har fået fat i en pressemeddelelse fra Colorado State Patrol, skriver nu, at Ben Potter døde i en bilulykke om morgenen.

Potter mistede kontrollen over den sølv Toyota 4Runner, som endte med at rulle rundt.

YouTube-stjernen havde sikkerhedssele på, men døde ifølge politiet af skaderne som han pådrog sig under ulykken.

Der var ikke andre passagerer i Toyotaen, og Colorado State Patrol skriver også, at der var tale om en soloulykke, da der ikke var andre biler involveret i ulykken.

Ifølge People er der fortsat en efterforskning i gang, hvor politiet undersøger årsagen til, at Ben Potter kørte galt.

På Ben Potters YouTube-kanal, som havde navnet ”Comicstorian”, uploadede han næsten 4000 videoer.

I beskrivelsen af kanalen fremgik det, at Comicstorian var en kanal, hvor Ben Potter ”skabte lyddrama ud fra tegneserier”.

Den mest populære video har over 20 millioner visninger, og den sidste video han uploadede, kom ud på dagen hvor han gik bort.

Sponsoreret indhold