Kendte12. juni 2024

Ben Affleck og Jennifer Lopez sælger millionpalæet: Her er den sande årsag

Ifølge kilder tæt på Jennifer Lopez og Ben Affleck har det kommende hussalg ikke noget med de mange skilsmisserygter at gøre
Jennifer Lopez og Ben Affleck har i månedsvis været ramt af skilsmisserygter.
Jennifer Lopez og Ben Affleck har i månedsvis været ramt af skilsmisserygter.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmisserygter: Ben Affleck og Jennifer Lopez kysser … eller gør de?

Længe har der floreret vilde rygter om, at ægteskabet er i krise for den 54-årige Jennifer Lopez og den 51-årige Ben Affleck.

I maj påstod kilder tæt på kendisparret, at de faktisk ikke en gang bor sammen længere, efter Affleck er rykket ud af deres fælles kæmpehjem i Los Angeles.

De mange rygter om kærlighedskrisen er naturligvis ikke blevet bedre af, at parret har hyret ejendomsmægleren Santiago Arana fra The Agency til at sælge det dyre palæ.

Men det er angiveligt ikke problemer i parforholdet, der er den sande årsag til, at kendisparret har valgt at sælge Beverly Hills-hjemmet, som de købte sidste år til den nette sum af 412 millioner kroner.

Vielsesringen sad fortsat på Jennifer Lopez' finger, da hun lørdag blev spottet af paparazzifotograferne.
Vielsesringen sad fortsat på Jennifer Lopez' finger, da hun lørdag blev spottet af paparazzifotograferne.
 Foto: Thecelebrityfinder/MEGA

Ifølge kilder tæt på Bennifer er det nærmere, fordi de faktisk ikke er specielt glade for den gigantiske bolig på 3500 kvadratmeter.

- Ben har aldrig kunnet lide huset, siger en kilde ifølge People.

- Det er for langt væk fra hans børn.

Samme insider tilføjer desuden, at "Atlas"-skuespillerinden også føler, at hjemmet er "for stort til hende", selvom de rykkede ind i maj sidste år for at blende familierne sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-06-12/MEGA1141452_005.jpg
 Foto: Thecelebrityfinder/MEGA

Parret har angiveligt planer om at sælge hytten for 446 millioner kroner, men ifølge TMZ vil de tabte mange penge på det.

Huset består af 17 soveværelser, 30 toiletter og en parkerindsplads til intet mindre end 80 biler. Det burde også kunne gøre de for de fleste sammenslåede familier.

Ben Affleck og Jennifer Lopez blev gift i juli 2022.

Sponsoreret indhold