Kendte13. juni 2024 (opd. 5. september 2024)

Medina, Andreas Odbjerg og Drew Sycamore: Vi laver ikke shows med Claes Antonsen i fremtiden

Manageren for nogle af de største danske musiknavne herunder Medina, Andreas Odbjerg og Drew Sycamore melder nu ud, at de ikke længere vil samarbejde med den grænseoverskridende trommeslager Claes Antonsen
Grøn Koncert i Tårnby
Medina kommer fremover ikke til at arbejde sammen med Claes Antonsen, meddeler hendes manager torsdag.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen reagerer på afsløringerne om The Antonelli Orchestra

The Antonelli Orchestra befinder sig lige nu i en kæmpe shitstorm.

For i mandags kom det frem i DR’s dokumentar "Sexisme i musikbranchen", at et medlem af bandet har opført sig grænseoverskridende over for flere kvindelige artister.

Medlemmet er siden afsløret, og det er en af The Antonelli Orchestras grundlæggere, trommeslageren Claes Antonsen, som har opført sig dårligt.

Siden dokumentaren kom ud, har bandet kunnet se, hvordan det ene spillejob efter det andet har aflyst at ville spille med bandet, fordi kunstnerne ikke ønsker at støtte et band, der har en person som Claes Antonsen med.

Det er blandt andre Malte Ebert og Tessa, der har aflyst koncerter, hvor The Antonelli Orchestra skulle sørge for musikken.

Nu melder flere kunstnere sig på listen, og der er tale om giganter som Medina, Andreas Odbjerg og Drew Sycamore.

Det skriver B.T., som har talt med deres manager, Thomas Børresen.

- Set i lyset af dokumentaren så kan vi ikke lave shows sammen med Claes Antonsen i fremtiden, fortæller han til mediet.

SE og HØR har flere gange forsøgt at få fat på Claes Antonsen, men han har ikke svaret på vores henvendelser.

SE og HØR har også kontaktet andre bandmedlemmer for at høre, hvad fremtidsplanerne er i bandet. De har ikke svaret på vores henvendelser.

Claes Antonsen er blevet afsløret i at være grænseoverskridende over for blandt andre Mathilde Falch og Katinka under optagelserne til ”Toppen af Poppen”.

Her var han blandt andet fokuseret på Mathilde Falchs røv i læderbukser, og han tilbød også Katinka at tage med hende på toilettet.

Sponsoreret indhold