Kendte19. juni 2024

Søren Le Schmidt i bilbommert: Gik det lidt for hurtigt her?

Den danske tøjdesigner Søren Le Schmidt har hygget sig i godt selskab med Josephine Højbjerg, men på Instagram kunne det til forveksling se ud som om, at stilskaberen havde mere travlt med telefonen end at køre bil
Kendisdesigneren Søren Le Schmidt havde travlt med at hygge med Josephine Højbjerg under en biltur.
Kendisdesigneren Søren Le Schmidt havde travlt med at hygge med Josephine Højbjerg under en biltur.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Søren Le Schmidt kan ikke holde sig fra systuen: Vil designer Mie Moltkes dansekjole

En gang i mellem kan det gå lige lovligt hurtigt for os alle, og der er utvivlsomt fart over feltet i tilværelsen for den 36-årige kendisdesigner Søren Le Schmidt.

Især tirsdag, hvor Le Schmidt har været on the road i selskab med "Tinka"-stjernen Josephine Højbjerg.

Stjerneduoen har nemlig haft rygende travlt med optagelserne til det kommende tv-program "Sælg Sælg Sælg".

Men noget tyder på, at det gik lidt for hurtigt, da Le Schmidt ville give en lille statusopdatering på sælgeriet, mens han sad bag rattet i det, der ligner en varevogn i selskab med tv-prinsessen.

For da tøjdesigneren tirsdag delte en story med sine 71.000 Instagram-følgere, så det for det utrænede øje bestemt ud som om, at han havde mere travlt med at lave content end at køre bil.

I klippet, der ikke længere er tilgængeligt på Le Schmidts profil, men som SE og HØR er i besiddelse af, ses det blandt andet, hvordan den danske kendis flere gange kigger ind i telefonens kamera i stedet for at holde øjnene på vejen, ligesom han også flere gange slipper rattet.

Til forveksling kunne det endda se ud som om, at Le Shcmidt sidder med telefonen i den ene hånd og optager, men det afviser han med forklaringen om, at telefonen var monteret til vinduet med en sugekop.

Det har ikke været muligt at få lov til at se telefonholderen, som Le Schmidt skulle have brugt til lejligheden.

- Jeg synes bestemt, at man skal køre bil, når man kører bil. Jeg trykkede optag, mens vi holdt stille, men jeg synes helt klart, at man skal passe rattet og trafikken, når man er i en bil, hvilket jeg også synes, jeg har gjort de seneste dage, lyder det i en besked fra modekreationisten.

Men da SE og HØR fanger Le Schmidt på telefonen, har tonen fået en lidt anden lyd.

- Jeg tror, det er meget naturligt, at man kigger lidt rundt og ikke har hænderne på rattet hele tiden, når man kører bil, siger han.

Den tidligere "Vild med dans"-deltager mener dog fortsat, at han kører helt forsvarligt, og at det også var tilfældet i forbindelse med den omtalte Instagram-story.

Det er tidligere blevet offentliggjort, at det er Ibi Støving, der skal lede slagets gang, når 36 kendte danskere skal kæmpe om at tjene mest ved at købe og sælge gamle genbrugsting.

"Sælg Sælg Sælg" har premiere på Kanal 5 og streamingtjenesten MAX til efteråret.

Sponsoreret indhold