Kendte20. juni 2024

Signe Lindkvists 50-års-brag: Holdt en hot havefest

Tv-værten havde inviteret et hav af kendte venner til party i et tipitelt
50-årige Signe Lindkvists runde dag blev fejret med manér.
50-årige Signe Lindkvists runde dag blev fejret med manér.
 Privatfoto

LÆS OGSÅ: Christian Stadil holder havefest

Det gik ikke stille for sig, da Signe Lindkvist fredag blev fejret med et brag af en fest i anledning af tv-værtens 50-års fødselsdag den 30. april.

Lindkvist havde inviteret til party i et stort tipitelt i haven, hvor en lang række kendte slog sig løs

Således var både Iben Hjejle, Sebastian Klein, Jacob Riising, Uffe Buchard, Jesper Høvring, Esben Bjerre, Nikolaj Stokholm og fru Isabella, Maya Albana og Simon Jul med til at fejre den tidl. cirkusdirektør, mens både USSEL og Christian Brøns optrådte musikalsk.

Udover at feste i teltet var selskabet også en tur ved vandet i tusmørket med hænderne fulde af farverige balloner, som de sendte til vejrs.

– Min definition på den perfekte fest! Jeg elsker ting, der er smukke, og trives bedst i, hvad jeg synes er den perfekte blanding af hjemmelavet, ægte, nært, familiært og smukt.

– Og jeg kunne ikke drømme om en smukkere fest end min 50-års fødselsdag! skriver Signe Lindkvist på Instagram til billeder fra dagen.

Valget om en havefest lå da også lige for: Signe Lindkvist holder nemlig så meget af sin have, at hun i forbindelse med den runde dag i april i et interview med Politiken fortalte, at hun gerne vil være ”den nye Søren Ryge”.

– Jeg er utrolig glad for min have. Det hænger nok sammen med, at min mor var et stort havemenneske.

– Da jeg selv fik have, opdagede jeg, hvordan dufte, planter og minder i haven fik mig til at føle mig tæt på hende, fortalte Lindkvist, der mistede sin mor, da hun var 24 år.

I interviewet med Politiken afslørede Lindkvist samtidig, at hun glædede sig til ”at holde en stor havefest til sommer for alle mine kammerater og fejre mine 50 år”.

Det brag af en fest fik hun så nu.

Sponsoreret indhold