Reality27. juni 2024

Sille Nimholm raser efter retssag: - Ha' noget respekt!

Sille Nimholm har klappet helt i, efter hun i går trak sig sejrsrigt ud af retssagen mod ekskæresten David Jarsbo. Nu giver albertslunderen lyd fra sig, og hun er IKKE glad
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Interviewet er på over 16 minutter. Men disse 38 sekunder fortæller alt om, hvilken aftale David havde indgået med Sille, før deres forhold gik totalt i stykker.
 Video: SE og HØR

Hvor David har sat ord på rettens dom, har Sille været tavs som graven. Men på en nu slettet Instagram-story kommenterer hun for første gang sagen.

"Paradise Hotel"-deltageren har delt et skærmbillede fra sin Instagram-profil, hvor man kan se tre kommentarer fra den samme mand, som Sille har valgt ikke at sløre navnet på.

Manden er ikke en kendis, og selv om vi her på SE og HØR er i besiddelse af den nu slettede Instagram-story, nævner vi heller ikke navnet på ham.

Sille Nimholm, David Jarsbo
Retssagen mellem de to ekskærester endte med Sille som vinder, da David blev dømt til at betale hende 107.500 kroner.
 Foto: Søren Jul Lamberth

De tre kommentarer består primært af bræk-emojis, og vedkommende har også skrevet "håber du har en rigtig god smag i munden". Det svarer Sille igen på.

- Jeg vil på ingen måde finde mig i denne opførsel! Så alle, der skriver det mindste, bliver blokeret/anmeldt, skriver hun i den nu slettede Instagram-story, som kun var at se i få minutter.

Sille er godt klar, at sagen mod David er noget, som mange har en holdning til. Dog beder hun sine følgere om at have respekt for hende.

- I må gerne have jeres mening. Del det privat med jeres venner eller skriv det i jeres dagbog. Men der er ægte mennesker involveret i denne sag. Ha' noget respekt!, udbryder hun.

SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra Sille Nimholm efter dommen. Hun oplyser til SE og HØR, at hun ikke har nogen kommentarer, og at al kontakt skal gå gennem hendes advokat.

Sponsoreret indhold