Kendte28. juni 2024

Nicole Kidman og Zac Efron knalder på skærmen: 21 års aldersforskel

Hun er 57, han er 36 – og efter mere end et årti forenes Nicole Kidman og Zac Efron nu på skærmen i den romantiske komedie "A Family Affair"
Nicole Kidman og Zac Efron elsker at spille partnere.
Nicole Kidman og Zac Efron elsker at spille partnere.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Zac Efrons badejern kan ikke redde denne film

Der stod thriller på menuen, sidste gang Nicole Kidman og Zac Efron delte filmlærred. Det var i "The Paperboy" i 2012. Nu er det dog en helt anden boldgade, de to er blevet forenet i.

I den romantiske komedie "A Family Affair", som er på Netflix fredag, er der nemlig hed flirt mellem de to stjerner, hvis aldersforskel også kommer til udtryk i filmen.

Der er nemlig 21 år mellem den 57-årige Nicole Kidman og 36-årige Zac Efron – og på skærmen spiller hun rollen som moren, der har et romantisk forhold med sin datters chef – sidstnævnte spillet af Zac.

Og han priser sig lykkelig for endnu en gang at få lov at spille elskende sammen med Kidman igen.

– Jeg er stadig så forelsket i Nicole, siger han til magasinet People.

– Der er en del af mig, der kniber mig selv i armen, når jeg indser, hvem jeg arbejder sammen med. Jeg tror, ​​det var mere udtalt under "The Paperboy", fordi jeg var meget yngre. Jeg var meget nervøs dengang.

Nicole Kidman ser også en forbedring, omend aldersforskellen er den samme. Men nu har de to stjerner masser af erfaring med hinanden.

– Det er virkelig nyttigt, når man laver denne slags arbejde sammen, at man allerede har en historik sammen, for det er nemt.

– Du arbejder ikke på at skabe en historie. Så jeg er ikke sådan "må jeg røre ved dig?" Jeg føler en utrolig tillid til Zac.

Se traileren til "A Family Affair" her:

Sponsoreret indhold