Kendte4. juli 2024

Efter blodprop i hjernen: Abdel Aziz Mahmoud og kæresten tilbage på Roskilde Festival

Sidste sommer blev Abdel Aziz Mahmouds bedre halvdel pludselig ramt af en blodprop i hjernen. Nu er han dog ved at være helt på højkant igen – og ikke mindst klar til Roskilde Festival
Abdel Aziz Mahmoud, 41, og kæresten Andreas Gylling Æbelø, 44.
Abdel Aziz Mahmoud, 41, og kæresten Andreas Gylling Æbelø, 44.
 Foto: Mikael Rieck

Sidste sommer blev ikke, som tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, 41, og kæresten havde håbet eller drømt om.

I juni måned 2023 blev Andreas Gylling Æbelø, 44, pludselig og uden varsel ramt af en blodprop i hjernen.

Heldigvis er Andreas i dag kommet sig så meget over sygdomsforløbet, at denne sommer bliver langt mere festlig.

For kort tid siden ankom han og Abdel således til Roskilde Festivalen – iført både solbriller og højt humør.

– Det går godt, tak. Vores sommerferie er lige startet, og i forhold til sidste år kan vi lidt mere, hvor Andreas er ved at komme sig, lød det glad fra tv-værten.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-07-04/CT1A2070-%281%29.jpeg
11. juni 2023 opdagede Andreas, at noget var rivende galt, da han pludselig ikke kunne se ud af sit ene øje. Efter undersøgelser på hospitalet konstaterede lægerne, at det var en blodprop i hjernen. Nu har han det heldigvis så godt, at han er klar til at indtage Roskilde Festivalen.
 Foto: Mikael Rieck

Parret har derfor besluttet at besøge hele tre festivaler i år: Musik i Lejet, Smukfest – og allerførst altså Roskilde Festivalen, hvor de lige nu tilbringer tid med hinanden og de mange andre festivalgæster.

Sådan var det ingenlunde sidste år, hvor Andreas var hårdt medtaget af blodproppen. Han mistede blandt andet synet for en stund.

– Jeg havde lidt dårlig samvittighed sidste år, fordi Andreas ikke kunne være med på Roskilde. Men nu bliver det en god sommer. Bedre end sidste år, fortæller Abdel.

Også Andreas sætter ord på det hårde sygdomsforløb, som han har gennemlevet det seneste år:

– Nu er det et år siden, og det går godt. Jeg er rimelig meget tilbage. Det har været et vanvittigt år. Et svært år, men jeg er godt tilbage, og det er endda lykkes at arbejde, og jeg har skrevet en bog, der udkommer til august, afslørede Andreas, der straks fik ros af sin tv-mand:

– Det er vildt, at du har skrevet en bog, mens du har haft det sådan her.

Foruden de tre festivaler og en kommende bogudgivelse, så skal parret også på ferie med datteren og i sommerhus. Så alt tyder på en både skøn og begivenhedsrig sommer.

Sponsoreret indhold