Reality5. juli 2024

David Jarsbo nægter at give op: Dommen er anket

"Paradise Hotel"-vinderen David Jarsbo har taget beslutningen om at anke dommen i samråd med sin advokat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
David Jarsbo inden retssagen mod Sille.
 Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: David Jarsbo bryder tavsheden efter dommen: Stolt af mig selv

En af de mest opsigtsvækkende sager i dansk reality er langt fra forbi.

For selvom Sille Nimholm i juni vandt retssagen mod David Jarsbo, hvor han blev beordret til at betale sin ekskæreste 107.500 kroner, så kommer den 23-årige Jarsbo ikke til at hoste op med pengene foreløbigt.

I samråd med sin advokat, Anders Hans Boserup Lauridsen, har han nemlig besluttet sig for at anke sagen, og det er allerede sket.

Det bekræfter den tidligere "Paradise Hotel"-vinder i det seneste afsnit af podcasten "Marcus og Realitypanelet".

- Nu har jeg snakket med min advokat, vi gennemgik lige sagen i går, vi har snakket det hele igennem, og han sagde til mig, at vi skal anke sagen, siger David Jarsbo og tilføjer:

- Så vi har faktisk lige anket sagen i dag.

David Jarsbo og Sille Nimholm medvirkede begge i sæson 18 af "Paradise Hotel" tilbage i 2021. Udover at vende retur til Danmark som kærester, var det de to, der endte i finalen.

En finale, der vendte op og ned på det forelskede pars forhold. David valgte nemlig at smide den famøse kugle foran Sille og løb således med de 500.000 kroner.

Men da de vendte hjem til Danmark, fik piben en anden lyd, og David Jarsbo lovede at dele pengene med Sille. Et løfte, han holdt fast i, også efter de gik fra hinanden i december 2021. Det slog han blandt andet fast i et interview med SE og HØR.

Og så alligevel ikke. Derfor besluttede Sille altså at trække sin eks i retten for at gøre krav på sin del af pengepuljen.

I Retten i Aarhus blev det dermed afgjort, at Jarsbo skal betale 107.500 kroner med renter til sin medvinder samt sagens omkostninger, der løber op i 48.522 kroner.

Sponsoreret indhold