Nyheder25. april 2014

Marys veninde: Det er okay at droppe kongelige

Privat ferie kan være vigtigere end kongeligt arrangement, mener Marys veninde
Af af
Amber Petty mener, at man ikke skal lefle for de kongelige
Amber Petty mener, at man ikke skal lefle for de kongelige
 Foto: ALL OVER




Forestil dig, at britiske dronning Elizabeth aflægger Danmark et officielt besøg, og at statsminister Helle Thorning-Schmidt melder afbud til modtagelsen, fordi hun hellere vil på ferie med sin mand og døtre.

At en regeringsleder prioriterer sådan vil sikkert forarge mange - men ikke Kronprinsesse Marys veninde Amber Petty.

Amber Petty skriver på sin blog, at hun finder det helt i orden at blive væk fra et officielt arrangement med de kongelige.

LÆS OGSÅ: Marys veninde sexkandidat

Også selv om årsagen er en planlagt privat ferie. Og selv om man som førende politisk kransekagefigur forventes at dukke op.

Anledningen til at Amber Petty tager emnet privat ferie contra kongelige pligt-arrangementer op, er, at Sydaustralien forleden fik besøg af britiske prins William, hertuginde Kate og deres lille søn George.

De røde løbere var rullet ud, men Sydaustraliens premierminister Jay Weatherill valgte at droppe mødet med de kongelige.

LÆS OGSÅ: Amber håner Mary

Jay Weatherill og hustruen Melissa Bailey og deres to døtre havde nemlig planlagt at rejse bort i skoleferien, og det kunne selv et kongeligt håndtryk ikke ændre ved.

- Hvor forfriskende at høre, at premierminister Jay Weatherill ikke annullerer ferien med sin familie, bare fordi et kongeligt par har besluttet at besøge Sydaustralien, skriver Amber Petty på sin blog.

Kritikerne af Jays Weatherills handlemåde har Amber Petty ikke noget til overs for. Hun synes, at de lefler for de kongelige og kalder dem for snobber.

LÆS OGSÅ: Mary som intimrådgiver


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a5ede6f2b1564df082c2dfcc88acf29c.jpg



Kronprinsesse Mary og Amber Petty er, trods det at de bor på hver sin side af kloden, fortsat tætte veninder. Her ses de sammen med prinsesse Josephine i Tasmanien. (Foto: ALL OVER)



Sponsoreret indhold