Reality23. juli 2024

Her er de fire mænd i sæson seks af "Kærlighed hvor kragerne vender"

Fire nye mænd er annonceret som hovedpersonerne i sæson seks af "Kærlighed hvor kragerne vender". Mød de vestjyske ungkarle Mads, Thomas M, Jonas og Thomas G her
Mads, Thomas M., Thomas G. og Jonas er de nye hovedpersoner i "Kærlighed hvor kragerne vender". Nu kan du melde dig til at date en eller flere af dem i sæson seks af TV 2-programmet.
Mads, Thomas M., Thomas G. og Jonas er de nye hovedpersoner i "Kærlighed hvor kragerne vender". Nu kan du melde dig til at date en eller flere af dem i sæson seks af TV 2-programmet.
 Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: Nu har "krage" ny kæreste

Det er blevet den tid på året. For sjette gang har TV 2 støvet fire singlemænd op fra Udkantsdanmark, som de nu forsøger at afsætte hos villige kvinder.

Tror du, du kan være en af sidstnævnte, så kan det være en god idé at læse videre her for at lære de nye ungkarle at kende.

I den kommende sæson er der tale om fire ungkarle fra Vestjylland: Mads, Thomas M, Jonas og Thomas G.

Mads er 30 år, varm, sjov og omsorgsfuld og arbejder som belysningskonsulent. Når han har fri, mangler han en kæreste at tage på udflugt med.

– Han elsker at lave mad og savner én at lave en god bøf til, skriver TV 2.

Se Mads her:

Thomas M. er 27 år, spiller fodbold i sin fritid og gør sig ellers som kloakmester. Han vil gerne finde en kvinde, der vil stifte familie med ham i Vestjylland, hvor hans venner om familie også er bosat.

Mød Thomas M. her:

Thomas G. er 26 år, cykelentusiast og sælger biler til hverdag.

– Thomas G. drømmer om at finde den helt store kærlighed og søger en kvinde med ben i næsen, der har lyst til at gøre hverdagen til en fest sammen med ham, lyder det blandt andet i salgsteksten.

Se ham her:

Jonas er 29 år, følsom, kærlig og ynder at skrue helt op på 11, når han kører rundt som kurér.

– Jonas’ drømmekvinde er hende, der kan få ham til at grine helt ned i maven, skriver TV 2.

Mød Jonas her:

Der er åbent for tilmelding for dem, der gerne vil date en eller flere af mændene i sæson seks af "Kærlighed hvor kragerne vender".

Du kan tilmelde dig her.

Sponsoreret indhold