Kendte24. juli 2024

Efter "Vild med dans"-chok: Mystisk melding fra Thomas Evers Poulsen

Anne Laxholm har trukket sig fra "Vild med dans", og Thomas Evers Poulsen tror ikke, det er den sidste ændring, vi har set i forbindelse med underholdningsprogrammet
Thomas Evers Poulsen vil ikke røbe, om han er med i den nye sæson. 
Thomas Evers Poulsen vil ikke røbe, om han er med i den nye sæson.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Mads Vad reagerer på "Vild med dans"-chok

Når TV 2 blænder op for endnu en sæson af "Vild med dans" til efteråret, bliver det uden Anne Laxholm.

Onsdag kom det nemlig frem, at den mangeårige dansedommer har trukket sig fra programmet, da tiden er inde til nye kræfter.

En nyhed, "Vild med dans"-veteranen Thomas Evers Poulsen synes er "bundærgerlig".

– Jeg blev overrasket, da jeg hørte det. Jeg synes, det er bundærgerligt, for hun har gjort det så godt. Det er helt sikkert også grunden til, at “Vild med dans” har fået så stor succes.

– Anne har betydet klasse, stil og en stor viden. Hun er jo vores standard dronning – ja, Danmarks standard dronning. Hun bliver svær at erstatte, fortæller Thomas Evers Poulsen til SE og HØR.

Vild Med Dans. PremiereDato: 22.9.2023Sted: VermundsgadeJournalist: Karina Didriksen og Laura DalgårdFoto: Copyright : Martin Høien/Aller Media Danmark
I 2023 dansede Thomas Evers Poulsen med Özlem Cekic, og sammen nåede de til semifinalen.
 Foto: Martin Høien/Aller Media Danmark

Tror der kommer flere overraskelser

Anne Laxholm er ikke den eneste markante personlighed, der skal findes en afløser for i den kommende sæson af underholdningsprogrammet.

Tidligere på året kom det nemlig frem, at de to professionelle dansere Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard ligeledes har trukket sig, da de begge skal være forældre.

Derudover skal der findes en ny vært som erstatning for Sarah Grünewald, ligesom der skal findes et nyt husorkester, da The Antonelli Orchestra blev skrottet i kølvandet på DR-dokumentaren ”Sexisme i musikbranchen”.

– Men det er jo heldigvis lykkedes programmet at komme videre før. Det har vi både set med Britt Bendixsen, Andrea Elizabeth Rudolph og Claus Elming.

– Men jeg tror ikke, at nyhedsflowet er færdigt i “Vild med dans”, lyder det fra en hemmelighedsfuld Thomas Evers Poulsen.

Hvad det helt konkret skal betyde, uddyber han ikke, ligesom han ikke vil løfte sløret, om han er en del af den nye sæson.

Vild med dans - semifinale11.11.2005dommerpanel - Thomas Evers Poulsen - Anne Margrethe Laxholm - Jens Werner - Britt BendixenoverskudCD5725-05PG.
Thomas Evers Poulsen sad selv ved dommerbordet i anden sæson af "Vild med dans".
 Foto: Peter Grosen / SE og HØR

Afviser det ikke

Thomas Evers Poulsen har været med i 19 sæsoner af "Vild med dans". Én sæson som dommer, og 18 sæsoner som professionel danser. Og skulle det ske, at han fik tilbuddet som dommer igen, er han ikke afvisende.

– Jeg har været dommer i en enkelt sæson, og det er virkelig meget anderledes at være dommer end at være danser. Så det ved jeg ikke, om jeg vil sige ja til. Men jeg vil heller ikke afvise det i fremtiden. Men det er to vidt forskellige jobs, fortæller han.

Sponsoreret indhold