Kendte2. august 2024

Timm Vladimir i nyt forretningseventyr: - Det skal være godt

Den garvede tv-personlighed kaster sig ind i kaffe og cocktails med virksomheden Holy Bean, som han er blevet medejer af. Og det er han yderst begejstret for
Timm Vladimir skal nu have endnu flere forretninger kørende.
Timm Vladimir skal nu have endnu flere forretninger kørende.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Vender dundrende underskud til overskud

Timm Vladimir skal ikke længere kun drive restaurant og lave god tv - han skal også være med til at opstarte en kaffe- og cocktailbar.

Det afslører den kendte tv-vært over for SE og HØR.

- Som mange ved, er jeg meget glad for kaffe og cocktails. Nørderiet er spændende, synes jeg. Derfor er jeg blevet investor i virksomheden Holy Bean, fortæller han og fortsætter:

- Jeg ejer 20 procent, og planen er, at vi skal åbne en kaffe og cocktailbar i en af de større byer.

Timm Vladimir er kendt for en række programmer i dansk tv-historie. Blandt andet fra "Timm og Gordon", "Den store bagedyst" og "Masterchef" - et program, han vandt i 2011, hvorefter han startede en karriere som kok.

Han har blandt andet restauranten Timm Vladimirs Køkken. Her har Holy Bean været kaffeleverandør i halvandet år, og nu er Timm Vladimir blevet en del af ejerkredsen, fordi kaffen er så god.

- Det nytter ikke noget, at man har spist en god middag og slutter af på en dårlig kaffe. Det skal være godt.

Holy Bean er et kafferisteri placeret på Vestfyn, men det er ikke her, den kommende kaffe- og cocktailbar skal placeres.

Timm Vladimir kan ikke fortælle helt præcist, hvor baren skal være, men som han siger:

- Det er smart at gøre det i de større byer, hvor man dyrker cocktails og kaffe. Vi sigter ikke efter Vestfyn, kan jeg afsløre, fortæller han og griner.

Hvornår, kaffe- og cocktailbaren åbner, kan han desværre heller ikke røbe.

Sponsoreret indhold