Kendte4. august 2024

Madonna chokerer: Deler topløst billede sammen med mystisk fyr

Popdronningen Madonna viser endnu engang en mystisk fyr frem på de sociale medier – og denne gang er hun ganske letpåklædt på billedet
Madonna har endnu engang delt billeder af en mystisk fyr.
Madonna har endnu engang delt billeder af en mystisk fyr.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Unlike a virgin: Her er Madonnas mange mænd

”Like A Virgin” synger hun på et af sine største hits – men helt uskyldig, hvad angår mænd, kan man nu ikke kalde hende.

For 65-årige Madonna har to ægteskaber og en lang række lidenskabelige forhold i bagagen, og nu lader det så til, at sangfuglen har fundet en ny – og mystisk – fyr at kaste sin kærlighed på.

I hvert fald delte Madonna for kort tid siden en række stories på sin instagram-profil, hvor hun poserer med en mystisk mand. Og skal man tro popdronningens påklædning, så kan parret sagtens være mere end blot venner, for Madonna er ganske topløs på billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-08-04/Skaermbillede-2024-08-04-kl.-09.00.06.png
Hvem er mon denne fyr, der pryder det seneste opslag på Madonnas instagram-profil?
 Foto: Instagram

Hverken Madonna eller den mystiske mand afslører dog, hvad deres relation er – eller hvad fyren hedder.

Gennem årene har Madonnas (mange) mænd været lidt af et mysterium, for det er aldrig helt let at finde ud af, hvem Madonna dater for tiden.

Tidligere på året rygtedes det, at hun havde fundet sammen med den 34-årige boksefyr Richard Riakphorhe. Inden da havde hun kærestet rundt med en anden bokser – den 30-årige Josh Popper. Og nu lader det så til, at en tredje fyr har fundet vej til Madonnas hjerte. Men hvem han er, må vi altså vente med at få at vide.

Madonna har tidligere været gift med henholdsvis Sean Penn og siden Guy Richie.

Sidstnævnte fik hun sønnen Rocco med, ligesom parret adopterede en søn fra et børnehjem i Malawi. Efter otte års ægteskab var kærligheden dog falmet for ”Like A Virgin”-sangeren og parret blev skilt i 2008.

Sponsoreret indhold