Kongelige8. august 2024

"Ryd forsiden" spørger: Må kronprinsen egentlig læse til sygeplejerske?

I SE og HØR's ugentlige podcast, "Ryd forsiden", taler de om kronprinsens fremtidsplaner efter gymnasiet. Og så spørger de, om han egentlig må læse til sygeplejerske?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Chefredaktør Niels Pinborg giver her sit bud på, hvad kronprins Christian skal lave, når den kommende konge først har fået drukket sine sommerdrinks i bund og slidt bøllehatten ned.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Kronprins Christians fede sommer - Kongen af nattelivet

Lyden af fløjter og høj musik fra studentervogne er forlængst forstummet i bybilledet.

Tilbage er kun minderne om en glad studentertid - og de endeløse tanker om, hvilken uddannelse valget skal falde på.

For de fleste unge er den eneste forhindring i at opnå drømmeuddannelsen dét gennemsnit, man forlod ungdomsuddannelsen med. Men for kronprins Christian er det nok ikke helt så ligetil.

For i kongehuset er der en lang tradition for at uddanne sig indenfor militæret og for at tage en akademisk uddannelse - som eksempelvis at læse statskundskab.

På bøllehat med Christian

Men hvad nu hvis kronprinsen drømmer om at læse til sygeplejerske? Eller om at blive folkeskolelærer? Er det så overhovedet en mulighed?

Og må han tage tre eller måske tilmed fire sabbatår?

Dé spørgsmål stiller chefredaktør Niels Pinborg og vært Kathrine Hinge i denne uges udgave af SE og HØR's podcast "Ryd forsiden", hvor de også gennemgår kongehusekspert Lars Hovbakkes bud på den unge kronprins' fremtid.

Lyt med lige her:

Sponsoreret indhold