Kendte9. august 2024

Pludselig stod Tobias Floor på scenen med verdensstjerne: Fuldstændig magisk

Det var noget helt særligt at synge for de mange tusinde mennesker på Bøgescenerne, fortæller Tobias Floor
Tinderbox festival koncert
Tobias Floor medvirkede i "X Factor" i 2022, hvor han nåede til Six Chair Challenge - og i 2024 er drømmen stadig at arbejde med musik.

LÆS OGSÅ: Kronprins Christian fester videre til Gilli

Det er langt fra første gang, at Tobias Floor har gjort Dean Lewis selskab på scenen.

Men det gjorde ikke oplevelsen mindre fantastisk, da den danske "X Factor"-stjerne fredag aften dukkede op på Bøgescenerne på Smukfest, hvor den australske musiker gav koncert.

Det fortæller den 23-årige sangfugl, da SE og HØR fanger ham efter koncerten.

- Det var fuldstændig magisk. Altså det var så sindssygt. Der var så mange mennesker, og folk var så oppe at køre. Det er længe siden, jeg har hørt sådan et vildt crowd råbe sådan, lyder det fra Tobias Floor, som fortsætter:

- Det er også bare fedt at få den anerkendelse og mærke, at folk også synes det er fedt, at han trækker mig på scenen.

Tinderbox festival koncert
Tobias Floor er efterhånden blev fast inventar, når australske Dean Lewis giver koncert i Danmark. I 2023 optrådte de sammen på Tinderbox.
 Foto: Dan Mariegaard

I 2022 fik Tobias Floor sangen "Half a man", der er skrevet af Dean Lewis, til at stryge til tops på de danske hitlister efter sin audition til "X Factor".

Af den årsag har den australske musiker flere gange inviteret ham med på scenen til sine koncerter i rundt om i Danmark - hele 10 gange for at være præcis.

Men alligevel var koncerten på Smukfest noget helt særligt, forklarer det unge talent, der til daglig arbejder som tømrer for at tjene til dagen og vejen.

- De andre gange jeg har været på scenen med ham, har vores kontakt til hinanden været anderledes og mere stresset. Den her gang har det været mere intimt og venligt og nede på jorden.

- Vi har haft tid til at snakke sammen, og snakke om koncerten, og han er jo bare skøn og et godt menneske.

Selvom Tobias Floor ikke nåede længere end til den såkaldte Six Chair Challenge i "X Factor", så drømmer han stadig om meget mere musik - og heldigvis er der en masse nyt på vej, røber han.

Sponsoreret indhold