Nyheder19. august 2024

Efter "Den sorte svane": Skandaleramt advokat lukker sin virksomhed

Det er slut med at drive advokatvirksomhed for den skandaleramte Lise Roulund, der kom på alle danskeres læber efter "Den sorte svane"
Lise Roulund, som er kendt fra dokumentaren "Den sorte svane", blev ifølge sin egen forklaring truet af rockeren Fasar - derfor lod hun ham overføre millioner af kroner til hendes klientkonto.
Lise Roulund, som er kendt fra dokumentaren "Den sorte svane", blev ifølge sin egen forklaring truet af rockeren Fasar - derfor lod hun ham overføre millioner af kroner til hendes klientkonto.
 Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Fasar er rejst ud af landet: "Folk i køen var i chok"

Hun blev landskendt efter TV 2-dokumentaren "Den sorte svane" - men ikke ligefrem for god advokatskik.

Efterfølgende er Lise Roulund blevet politianmeldt af Advokatrådet for flere forhold, og nu har hun så altså valgt helt at lukke sin advokatvirksomhed, Themis Legal.

Ifølge CVR-registret ophørte virksomheden, der havde adresse på én af Københavns dyreste adresser, med at eksistere den 10. august.

Lise Roulund stiftede virksomheden i 2017 og i april i år står hun registreret med seks ansatte.

Lukningen af virksomheden er ikke den første radikale ændring, der er sket i Lise Roulunds liv efter dokumentaren. I juni kunne SE og HØR afsløre, at hun er flyttet til Sverige.

Efterfølgende kunne Ekstra Bladet afsløre, at der er blevet foretaget en arrest i hendes hus, der ligger i Helsingør. Det betyder, at hun ikke kan sælge villaen, hun selv købte for 10,1 millioner kroner i 2022.

I den meget omtalte dokumentar optræder Lise Roulund som rådgiver for den nu tidligere Bandidos-rocker Fasar Abrar Raja.

På nogle af dokumentarens skjulte optagelser hører man blandt andet Lise Roulund tilbyde at dele materiale fra en efterforskning mod Fasar Abrar Raja med rockeren selv.

Man ser hende også stille sin klientkonto til rådighed for Fasar Abrar Raja og hans firma - noget hun efterfølgende har erkendt.

Ifølge Lise Roulund skete det udelukkende, fordi hun blev truet til det.

Sponsoreret indhold