Kendte20. august 2024 (opd. 23. august 2024)

Havde begge kærester: Sådan mødte Janni Ree og Karsten Ree hinanden

Janni og Karsten Ree begyndte at ses i 2013, mens de begge havde en kæreste. Nu skal parret skilles
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sagen om Karsten og Janni Rees skilsmisse eksploderede tirsdag - men den er kun lige begyndt.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Karsten Ree vil skilles

Til det ene medie siger Janni Ree, at det er hende, der vil skilles. Til et andet siger Karsten Ree, at det er ham, der vil skilles.

Og nu har de begge valgt at politianmelde hinanden.

Men andre ord lader det til, at den beskidte skilsmisse mellem Danmarks mest kendte par bliver mere og mere beskidt - sekund for sekund.

Og faktisk begyndte kærligheden mellem Janni og Karsten også ganske tumultarisk.

For begge havde kærester – og den ene var sågar forlovet.

Janni har tidligere fortalt, hvordan hun og Karsten Ree mødte hinanden for over 10 år siden, i 2003.

Parret havde på det tidspunkt mødt hinanden ved flere festlige lejligheder – og mens Karsten, der var 68 på det tidspunkt, datede entertaineren Lotte Heise, var den dengang 43-årige Janni blevet forlovet med civilingeniøren Christian Abrahamsen.

En dag i januar 2013 ringede Karsten Rees gode ven Axel Juhl Jørgensen dog pludselig til Janni. Han spurgte på vegne af Karsten, om Janni ikke ville med til Caribien.

– Jeg blev lidt stødt over det. Jeg var jo forlovet, så jeg takkede nej. Men Karsten er vedholdende, så han sagde: ’Du har en time til at tænke over det, for så ringer jeg dig op igen’. Men mit svar var stadig nej, har Janni senere fortalt til B.T.

Et par måneder senere mødte parret hinanden igen til Amin Jensens jubilæumsshow. Her havde ingen af dem deres respektive partnere med – og de to endte med at være de sidste tilbage hos en ven.

– Vi hører Enrique Iglesias, kigger hinanden dybt i øjnene og får nogle sjusser. Karsten har også en kæreste, så det er lidt forbudt, men det ender med, at vi er sammen, har Janni Ree tidligere fortalt til Femina.

Engang var de lykkelige - men sådan er det ikke mere.
Engang var de lykkelige - men sådan er det ikke mere.
 Foto: Hanne Juul

Janni troede først, at det blot skulle være den ene aften – men bagefter blev Karsten ved med at skrive til hende. Det endte med, at Karsten slog op med hans kæreste og gik til medierne.

– Inden jeg når at gøre det forbi med min kæreste, fortæller han Ekstra Bladet, at vi leger far, mor og børn, men ikke må sige, at vi er kærester. Det læser min daværende kæreste, og så var den jo ligesom ude, har Janni senere fortalt.

I samme interview lagde Janni heller ikke skjul på, at hun altid har haft en svaghed for ældre mænd.

Nu er forholdet til den 79-årige Karsten dog slut - og krigen er startet.

Sponsoreret indhold