Annoncer
10 timer siden

KÅRET SOM BEDST I TEST!

Magnesium Malate™ fra New Nordic fik en suveræn førsteplads blandt 8 magnesiumpræparater på Forbruger-Test.dk
Annonce for New Nordic®
Bedst i test
 Pr-foto

Kapslen indeholder magnesiumkilden magnesiummalat. Magnesiummalat er en organisk bundet magnesiumkilde bundet til æblesyre. Magnesium bidrager til normal muskelfunktion, et normalt nervesystem samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til at vedligeholde normale knogler og tænder.

Magnesiummalat kapslen er yderligere sammensat med fransk maritim fyrrebark og lang peber. Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten og lang peber støtter optageligheden af andre urter.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-08-20/thumbnail_image007.png
 Pr-foto

Inge synes, det er skønt med ro i benene

Uro i lægmuskler er ganske normalt hos mange. Af en ukendt grund rammer det særligt kvinder. Mest irriterende er det, når det kommer til dig bedst som du skal til at gå i seng. Inge tager dagligt et tilskud af Magnesium Malate™ fra New Nordic. Hun sætter stor pris på, at musklerne i hendes ben holder sig i ro hele natten, så hun kan få en god nattesøvn og vågne frisk og udhvilet til at nyde livet i fulde drag.

Inge blev pensionist for 5 år siden.

–Jeg så frem til, at jeg skulle nyde min hverdag. Nu skulle jeg rigtig have tid til at gøre alle de ting, jeg rigtig godt kunne lide; at spille kort, ordne i haven og gå en tur langs havet, hvor vi bor.

URO I LÆGMUSKLERNE

Uro i lægmusklerne opleves af mange. Det er som om, at musklerne i benene ikke kan slappe af, selvom man selv gerne vil have ro i kroppen. Det opleves som om at nerverne i musklen ikke vil falde til ro og ”lever sig eget liv”. Det kan være svært at få en uforstyrret nattesøvn.

TIP FRA NABOEN

- Jeg fik et tip af min nabo om at prøve Magnesium Malate. Jeg tager 3 kapsler om dagen, og allerede efter få dage var jeg glad for kapslerne. Jeg bekymrer mig ikke om, at musklerne skal holde sig i ro, og jeg har det dejligt og føler samtidigt masser af energi og overskud. Jeg anbefaler Magnesium Malate til alle, når vi taler om hvordan vi har det.

SE EFTER ”SØLTRÆET”

Vær opmærksom på at du får det præparat, der hedder Magnesium Malate. Der findes mange magnesiumpræparater på markedet men kun én, der helt og holdent indeholder det særlige magnesium-æblesyre molekyle, der gør den store forskel. Du kender den på det karakteristiske ”Sølvtræ” mærke fra New Nordic.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-08-29/thumbnail_NewNordic_Greyscale_registered_2017.jpg
 Pr-foto

Vær sikker på at få den originale og rigtige Magnesium Malate™ kapsel fra New Nordic med hjem når du handler. Se efter sølvtræ kvalitetsmærket på etiketten.

Vil du også prøve Magnesium malate?

Magnesium Malate kan købes i Matas og Helsam. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.