Kendte21. august 2024 (opd. 22. august 2024)

Søgte nyt arbejde på nettet: Nu er Janni Rees profil væk

Janni Rees profil på det sociale medie LinkedIn er forsvundet. Men der er en god forklaring, lyder det fra Janni Ree
Janni Rees profil på LinkedIn er onsdag morgen forsvundet.
Janni Rees profil på LinkedIn er onsdag morgen forsvundet.
 FotO: Søren Jul Lamberth

Tirsdag brød nyheden frem om, at kendis-parret, bestående af forretningsmanden Karsten Ree og den tidligere "Oddset"-model Janni Ree, skulle skilles efter 11 år.

Og blot få dage før det, begyndte Janni Ree altså også at øge nye muligheder på det sociale medie LinkedIn, som fokuserer på at skabe kontakter og netværk i professionelle kredse, samt bruges flittigt til både ansættelser og jobsøgning.

Janni Ree bekræftede da også tirsdag overfor SE og HØR, at hendes nyligt oprettede profil havde forbindelse til skilsmissen.

Men nu er profilen altså væk igen. Det skriver Ekstra Bladet, ligesom SE og HØR også kan bekræfte det.

Men profilen er altså ikke blevet slettet af Janni selv. Det forklarer hun til SE og HØR:

- Jamen, den er brudt sammen i nat. Jeg tror simpelthen, at det handler om, at jeg fik en hel del henvendelser. Så jeg mistænker lidt, at LinkedIn har lukket ned for profilen af sikkerhedsmæssige årsager.

Janni og Karsten Ree har været sammen i 11 år. Se deres liv sammen i billeder her:

Janni og Karsten Rees liv i billeder

- Jeg har også været igang med at få den op at køre igen med verificering af min profil. Men så har jeg selvfølgelig tastet noget forkert tre gange, så nu skal jeg vente i tre timer, siger Janni Ree desuden og bryder ud i latter:

- Det er simpelthen så skørt. Men jeg regner da med, at jeg er tilbage på LinkedIn i løbet af i dag.

Vil gøre sig attraktiv

Janni Ree fortæller desuden til SE og HØR, at hun ikke udelukkende har oprettet LinkedIn for at søge arbejde. Hun er nemlig også blot på udkig efter et sted, hvor hun kan mingle med folk, der er "mere seriøse og professionelle":

- Jeg har jo allerede gang i nogle ting, så det er ikke fordi, jeg står og mangler arbejde. Men jeg vil gerne ind på en platform, hvor jeg kan gøre mig attraktiv overfor mulige fremtidige samarbejdspartnere.

- Jeg føler også, at LinkedIn er et sted, hvor der er flere professionelle folk, som jeg får flere seriøse henvendelser fra. Det hænger mig efterhånden langt ud af halsen at være på Instagram og Facebook, fordi jeg føler, at folk er så hadske derinde.

- Har du allerede fået nogle spændende henvendelser?

- Ja, det har jeg da. Men jeg har slet ikke nået at læse dem alle.

- Har du nogle ting, du særligt drømmer om, at du kan lave i fremtiden? Som du håber kan ske via LinkedIn?

- Det er for tidligt at tale om nu synes jeg, nu vil jeg bare gerne tilbage på platformen, forklarer en klukkende Janni Ree afslutningsvist.

Sponsoreret indhold