Hollywood21. august 2024

Det er slut mellem Jennifer Lopez og Ben Affleck: Én detalje vækker opsigt

Jennifer Lopez har kastet håndklædet i ringen og vil skilles fra Ben Affleck. Der er dog én detalje i skilsmissepapirene, der vækker opsigt
Det er slut - Jennifer Lopez har indgivet skilsmissebegæring.
Det er slut - Jennifer Lopez har indgivet skilsmissebegæring.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez vil skilles fra Ben Affleck

Sidder du derude og overvejer, om det kunne være en god idé at gøre et forsøg mere med den der ekskæreste, der for evigt spøger?

Så prøv eventuelt lige en gang at tage et kig på, hvordan dét projekt gik for Jennifer Lopez.

Tilbage i maj 2021 fandt sangerinden nemlig sammen med ekskæresten Ben Affleck efter at have været fra hinanden i hele 17 år.

Det var faktisk så stor en historie, at selv Oscar-vinderen Jennifer Lawrence gik amok over kærlighedsnyheden.

Det er slut mellem Jennifer Lopez og Ben Affleck.
Det er slut mellem Jennifer Lopez og Ben Affleck.
 Foto: Jeffrey Mayer/AP/Ritzau Scanpix

Og herfra gik det altså stærkt. Jennifer Lopez og Ben Affleck blev forlovet, gift og rykkede sammen i et massivt Hollywood-palæ til svimlende 540 mio. kroner.

Men lykken varede altså ikke længe, for i foråret begyndte rygter at florere om, at parret planlagde at sælge den ekstravagante bolig og i stedet flytte til splitsville - Ben Affleck og Jennifer Lopez var endnu en gang gået fra hinanden.

Det viser sig nu at være ganske rigtigt. TMZ kunne tidligere i dag bekræfte, at den 55-årige Lopez har søgt om skilsmisse fra den 52-årige Affleck.

Ifølge TMZ er der ingen ægtepagt, og ingen af parterne skal søge understøttelse fra hinanden, og således er der ikke meget at komme efter.

Jennifer Lopez og Ben Affleck blev gift i juli 2022.
Jennifer Lopez og Ben Affleck blev gift i juli 2022.
 Foto: Instagram

Særlig detalje

Lopez oplyser i sin skilsmissebegæring, at parrets seperationsdato er den 26. april 2024 - blot få dage inden hun varetog en række opgaver i forbindelse med årets Met Gala i New York.

Det betyder, at der altså var noget om rygterne, da fans spekulerede i, hvorfor mon popdivaen dukkede op til årets modefest uden Ben Affleck ved sin side.

En endnu mere hjerteskærende detalje er dog, at tirsdag den 20. august, som var den dag Jennifer indsendte sin skilsmissebegæring, er årsdagen for det spektakulære bryllup, parret afholdte i Georgia den 20. august 2022.

Jennifer Lopez har ifølge de juridiske dokumenter selv ordnet sagerne og har dermed ikke brugt en advokat. Ikke overraskende, for hun har i den grad været gennem skilsmissemøllen før.

Jennifer Lopez
 Foto: Instagram (Jennifer Lopez)

J.Lo har været gift tre gange før Affleck. Første gang fra 1997-1998 med skuespilleren Ojani Noa. Fra 2001-2003 var hun gift med danseren Chris Judd, og i 2004 blev hun gift med sangeren Marc Anthony, som hun også har to børn med. Parret blev separeret i 2011 og skilt i 2014.

Derudover har Lopez været forlovet med Ben Affleck i 2002-2003, ligesom hun også var forlovet med Alex Rodriguez i 2019.

Sponsoreret indhold