Reality21. august 2024

Janni og Karstens skilsmisse: - Det kan blive rigtig, rigtig grimt

Janni og Karsten Ree skal skilles, og skal man tro SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg, kan det blive en rigtig grim omgang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg forudser, at skilsmissen mellem Janni og Karsten Ree kan blive rigtig, rigtig grim.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: JANNI REE ER BLEVET FJERNET

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Janni og Karsten Ree er fortid efter ni års tumultarisk ægteskab.

Nyheden har chokeret de fleste - også SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg, som dog ikke faldt baglæns ned ad stolen, da kendisskilsmissen første gang landede på hans skrivebord.

- Har man fulgt lidt med i deres forhold, har man kunne se i et stykke tid, at det her måske ikke var en dans på roser, siger Pinborg.

Dog forudser han, at de kommende uger kan blive voldsomt intense og tendere til en krig mellem de to tidligere ægtefolk.

- Det kan blive rigtig, rigtig grimt det her, fordi det er nogle specielle mennesker. Janni er et meget følsomt menneske, og Karsten er jo en anden type, kan man sige.

Janni og Karsten Ree
Luften er i dag iskold mellem Janni og Karsten.
 Foto: Hanne Juul

På alle punkter bliver det her en skilsmisse, som kommer til at trække tænder ud på de involverede parter, vurderer Pinborg.

- Det er en spektakulær skilsmisse det her, hvor der er meget på spil. Karsten er en af Danmarks rigeste mænd, siger ugebladsbossen og uddyber:

- Janni har hele tiden sagt, at hun ikke skulle have nogle penge, men nu siger hun, at hun står på gaden med sine to hunde uden en krone.

Trods Jannis meldinger om pengene kommer der et finansielt slagsmål i skilsmissen. Karsten har nemlig tidligere udtalt at "han nok skulle sørge for, at hun kom godt videre, hvis de en dag blev skilt".

- Der bliver kamp om pengene, og der bliver også kamp om eftermælet i den her skilsmisse, siger Pinborg og tilføjer, at han ikke tror, at Janni bare vil lade det hele fare.

Se hele Niels Pinborgs analyse i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold