Kendte22. august 2024

Derfor frabad "Gift ved første blik"-deltager sig bryllupstradition

Anette fra "Gift ved første blik" frabad sig kys under bryllupsmiddagen i DR-programmet "Gift ved første blik"
Anette ville ikke kysse under bryllupsmiddagen, og det var der en helt særlig grund til.
Anette ville ikke kysse under bryllupsmiddagen, og det var der en helt særlig grund til.
 Foto: Brian Lichtenstein

Hvis du nogensinde har været gæst til et bryllup, har du sikkert bemærket, at sådanne festligheder er fyldt med traditioner.

Nogle af dem er når gæsterne under middagen slår på gå glasset, skal brudeparret op på stolene og kysse hinanden. Tramper gæsterne i gulvet, skal brudeparret kysse hinanden under bordet.

Men begge disse to festlige traditioner frabeder 57-årige Anette sig i tiende sæson af DR-programmet "Gift ved første blik".

- Jeg havde tænkt på det dagene op til brylluppet. Det er noget gæsterne forventer, hvis man bliver gift normalt, men der er der også kærlighed indblandet. Jeg vil gerne mærke efter i mig selv, og jeg øver mig i at sige fra, fortæller Anette til SE og HØR.

Anette og Frank beskriver sig selv som det "modne par" i årets sæson af "Gift ved første blik".
Anette og Frank beskriver sig selv som det "modne par" i årets sæson af "Gift ved første blik".
 Foto: Brian Lichtenstein

For hende handlede det ikke om, at hun ikke ville kysse Frank, men hun ville gerne gøre det i hendes eget tempo.

- Jeg skal kysse Frank, fordi jeg har lyst til det, og ikke fordi andre forventer det. Det betød meget for mig, at han accepterede det.

Der blev kysset

Over for SE og HØR fortæller Frank, at det først kom bag på ham, at Anette frabad sig traditionen, og han havde ikke selv tænkt over at det kunne være et problem, men kort tid efter kunne han sagtens forstå, hvor hun ville hen.

- Det var pisse godt, det gav også en ro under middagen. Jeg var glad, men lige da hun sagde det, tænkte jeg 'nå okay', siger Frank.

Men selvom der ikke blev delt kys ud under middagen, så endte parret alligevel med et lille godnat kys, før det blev sengetid.

- Jeg vælger at kysse Frank til sidst, og der vidste vi ikke, der var kamerat på. De filmer det udefra. Det var vores moment, det var helt oprigtigt og autentisk. Jeg gjorde det, fordi jeg havde lyst modsat under middagen, hvor der ville være pres, siger Anette.

Sponsoreret indhold