Sport21. august 2024

Mathias Gidsels mor stopper i Skjern Håndbold efter 17 år

Efter 17 år på posten stopper Helle Gidsel, der er mor til verdens bedste håndboldspiller, i Skjern Håndbold
Mathias gidsels mor, Helle, har været en del af Skjern Håndbold i 17 år, og har ofte han den talentfulde søn med i håndboldhallen. 
Mathias gidsels mor, Helle, har været en del af Skjern Håndbold i 17 år og har ofte haft den talentfulde søn med i håndboldhallen.
 Foto: Jesper Sunesen

Det er gængs viden, at håndboldspillere ofte stammer fra familier, der har en nær kærlighed til sporten.

Se bare på landsholdet, hvor både Nicklas og Magnus Landin var med til at vinde OL-guld i Paris.

Kærligheden kan også gå på tværs af generationer, som det er sket i familien Pytlick, hvor både far Jan og søn Simon har klaret at komme ind i landsholdslejren på den ene eller anden måde.

Familiemedlemmer behøver endda ikke engang betræde halgulvet for at være en del af et hold.

I familien Gidsel er det nemlig ikke kun Mathias, der lever af håndbolden.

I 17 år har mor Helle nemlig været en del af teamet hos Skjern Håndbold, hvor hun arbejder med event og marketing. Men det er slut på fredag.

Det meddeler håndboldklubben på sin Facebook-profil, hvor det også oplyses, at Helle Gidsel tirsdag fik overrakt Go’ Energi-prisen, der er en månedlig pris, som gives til en person, der gør en forskel for klubben.

I kommentarene har kollegaerne fra KIF Kolding været hurtige til at sende en hilsen til klubdamen, som de kalder "en kæmpe profil uden for banen i dansk håndbold".

Helle Gidsel medvirker i TV 2’s dokumentar om sin søn ”Gidsel – mod alle odds”, der handler om Mathias Gidsels vej til håndboldtoppen.

Her fortæller højrebacken, at han grundet sin mors job blev taget med i håndboldhallen i Skjern straks han var født.

Mathias Gidsel blev tidligere i år kåret til verdens bedste håndboldspiller af Det Internationale Håndboldforbund, IHF. Han spiller til dagligt for den tyske klub Füchse Berlin.

Sponsoreret indhold