Reality23. august 2024

Pas på, Bendtner og Sus! Freja Kirk og Philine Roepstorff går sammen

Nicklas Bendtner og Sus Wilkins samler ikke ligefrem på gode ekskærester. Nu er Freja Kirk og Philine Roepstorff gået sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I løbet af sommeren har Sus Wilkins og Nicklas Bendtner været på et hav af festivaler. I videoen her mødte SE og HØR kendisparret på Roskilde Festival.
 Video: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: SUS OG BENDTNER I KÆMPE PROJEKT

Hvis der er én ting, Nicklas Bendtner og Sus Wilkins har til fælles, så er det, at de begge har brutale brud med ekskærester på samvittigheden.

Det er velbeskrevet, at fodboldpensionisten har en del ekskærester, som alle er enige om, at han ikke er jordens fedeste fyr.

Lige så har bruddet mellem Sus og eksægtefællen Freja Kirk bestemt ikke været kønt.

Nu har musikeren så slået sig sammen med den Bendtner-eks, som nok har været mest offentlig i sin kritik af den tidligere angriber.

Bendnter, Sus, Freja, Philine
Freja Kirk og Philine Roepstorff lader til at være enig i mottoet om, at min fjendes fjende er min ven.
 Foto: Mikael Rieck, Hanne Juul

Philine Roepstorff ser ud til at være på særdeles god fod med Kirk, og de to flasher sågar deres venskab på de sociale medier.

I en ny TikTok-video fra Freja dukker Philine nemlig op ganske uventet.

På overfladen virker samarbejdet dog til at være ganske harmløst, da det sker i forbindelse med promovering af Frejas nye sang "Hils din mor".

I den korte video hilser Bendtner og Sus' ekskærester på hinanden og udveksler kort nogle ord, før Philine siger "Hils din mor", som altså er sangens titel.

Se videoen her:

Sponsoreret indhold