Kendte24. august 2024

Forsidefruens ting ude af huset: Her køres Jannis ting væk

I går blev Janni Rees ting pakket og fjernet fra Strandvejsvillaen
Janni Ree er blevet smidt ud af Vedbæklund.
Janni Ree er blevet smidt ud af Vedbæklund.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Janni Ree i nyt angreb: Karsten var voldsom, kold og kynisk

Efter en tumultarisk uge for Karsten og Janni, er forsidefruen nu helt ude af rigmandens liv.

I går klokken 11 blev hendes sidste ting kørt væk fra hans store hus i Vedbæk og sendt af sted, så der ikke længere er nogle af hendes ting tilbage.

En trailer fyldt med flyttekasser var det sidste bevis på, at hun nogensinde har boet i huset med udsigt til Øresund.

Alt var blevet pakket ned, og da Janni tidligere har tilkendegivet, at hun ikke længere har nøgler til huset, er det formentlig Ree-familien, der har pakket hendes ejendele i en masse flyttekasser, hvorefter de blev fjernet fra matriklen.

Nu er alt pakket ned og fjernet fra Vedbæklund.
Nu er Forsidefruens ting pakket ned og fjernet fra Vedbæklund.
 Foto: Privat

Til Ekstra Bladet kommenterer Janni flytningen af hendes ting:

- Mine advokater er på sagen og der vil blive rejst erstatningskrav, såfremt mine private ejendele er blevet beskadiget eller bortkommet. Jeg har ret til at få alle mine ting udleveret. Jeg forventer også at få mine møbler, mit porcelæn og min julepynt udleveret. Det er mig, der har købt alle vores lækre ting, det er Karsten alt for nærig til at købe. Mine advokater noterer alt ned og samler til bunke, slår hun fast.

Hvor de mange ejendele er blevet sendt hen, er dog uvist. Janni har tidligere fortalt, at hun er flyttet ind hos en veninde i kølvandet på skilsmissen fra Karsten, men veninden har næppe plads til Jannis mange ting.

Med flytningen er der sat et endeligt punktum på knap 11 års forhold og ni års ægteskab. Et ægteskab, der er endt i en blodig skilsmissekrig, hvor begge parter har meldt den anden til politiet.

For Janni er det endelige farvel til livet på Strandvejen en bet. Hun elskede at bo i det store hus, hvor hun og Karsten havde deres dagligdag med masser af gæster.

Hvor Janni er flyttet hen efter skilsmissen, vides ikke, men hendes folkeregisteradresse er stadig registreret hos Karsten.

Men hun og hendes ting er endegyldigt ude af huset.

Janni og Karsten Rees liv i billeder

Sponsoreret indhold