Kongelige25. august 2024

Våben, kontanter og dyr champagne: Nyt chokfoto af Marius Borg Høiby

Den norske pseudo-prins Marius Borg Høiby chokerer på billede, der kunne være taget ud af tv-serien "Exit" om de vilde narkodrenge
Marius Borg Høiby forlader Skaugum Slot juleaften 2020.
Marius Borg Høiby forlader Skaugum Slot juleaften 2020.
 Foto: Andreas Fadum

LÆS OGSÅ: Ny skandale for Marius Borg Høiby: Har udnyttet diplomatpas

Det er efterhånden gået op for det meste af Skandinavien, at den 27-årige Marius Borg Høiby ikke just har rent mel i posen - selvom han bestemt har haft noget i posen.

Nu er der så noget, der tyder på, at Tyskland også er blevet ramt af den royale chokbølge fra Norge.

Kronprinsesse Mette-Marits ældste søn hænges nemlig ud i den tyske tabloidavis Bild, der har fået fingrene i et helt særligt billede af den norske ikke-prins.

På billedet får skandale-Marius endnu en gang bekræftet, at han bestemt ikke holder sig tilbage, når det kommer til lege hård dreng.

Han ses i bar overkrop og bukserne fyldt godt op med kolde kontanter. Derudover flasher han en god, gammeldags flaske Dom Perignon og en pistol i hånden.

Selvom det ikke er bekræftet, hvorvidt Marius leger med en virkelig pisol på billedet, så konstaterer den tyske tabloidavis, at den unge mand er "ude af kontrol".

Udover at Bild har valgt at bringe fotoet af Marius Borg Høiby, så er det også et billede, der de seneste mange dage har floreret flere steder på de sociale medier.

Anholdt for vold og hærværk

Kronprinsesse Mette-Marits ældste søn blev søndag den 4. august anholdt af norsk politi for at have spillet hovedrollen i en voldsepisode mod sin 20-årige kæreste.

Mette-Marit og Marius Borg Høiby til prinsesse Ingrid Alexandras myndighedsmiddag i Norge.
Mette-Marit og Marius Borg Høiby til prinsesse Ingrid Alexandras myndighedsmiddag i Norge.
 Foto: Svein Brimi

Billeder fra gerningsstedet, som SE og HØR har set, viser blandt andet kvindens lejlighed med knuste ejendele, en nedrevet lysekrone og en kniv i væggen.

Efterfølgende har Marius beklaget hændelsen over for den 20-årige kvinde, hvor han i samme omgang indrømmede et kokainmisbrug.

Skandalerne slutter dog ikke her.

Marius Borg Høiby har ikke har en prinsetitel, da Mette-Marit fik ham før, hun giftede sig med kronprins Haakon.
Marius Borg Høiby har ikke har en prinsetitel, da Mette-Marit fik ham før, hun giftede sig med kronprins Haakon.
  Foto: Lise Åserud/AFP/Ritzau Scanpix

Marius er søn af Norges kronprinsesse Mette-Marit, men er ikke en del af den norske tronfølge, da han blev født, før Mette-Marit blev gift med kronprins Haakon.

Marius har derfor ingen kongelige titler og deltager sjældent i officielle kongelige begivenheder.

Sponsoreret indhold