Krimi26. august 2024

Ansat på Søholmskolen filmede elever i omklædningsrum: – Det er virkelig "scary shit"

SE og HØR har talt med en far, der har to døtre, som går på Søholmskolen i Jystrup. Her har en ansat filmet mindreårige elever i skolens omklædningsrum med skjult kamera
Den ansatte på Søholmskolen er nu blevet afskediget.
Den ansatte på Søholmskolen er nu blevet afskediget.
 Foto: Flemming Waldemar Johansen

TIP OS ANONYMT: Kender du mere til sagen? Skriv en fortrolig mail til journalisten på saad@sh.dk

LÆS OGSÅ: Ansat på skole i Ringsted sigtet for at filme elever i omklædningsrum

– Det er virkelig "scary shit". Mine børn har jo leget med den ansatte, siddet på hans skød og fulgt børnene ud på toilettet. Det er meget ubehageligt.

Sådan lyder ordene fra en far, hvis to døtre går på Søholmskolen i Jystrup, hvor en ansat er sigtet for blufærdighedskrænkelse, efter han har filmet mindreårige elever i skolens omklædningsrum med skjult kamera.

Faren udtaler sig på betingelse af anonymitet. SE og HØR kender hans identitet.

Han fortæller, at han var midt i en legeaftale med sine døtre og deres venner, da en meget chokeret kone fortalte ham, at han skulle åbne Aula og læse beskeden fra skolelederen.

– Der stod, at den ansatte var blevet bortvist fra skolen, efter han havde filmet eleverne i omklædningsrummet. Det var meget ubehageligt og uvirkeligt.

– Det var som om, at min verden bare blev vendt på hovedet. Tankerne begyndte bare at køre, for han havde jo været tæt på mine børn.

– Så begyndte billederne at køre i mit hoved. At mine døtre er blevet filmet i omklædningsrummet uden tøj på. Det var fandeme ubehageligt.

Søholmskolen i Jystrup.
Søholmskolen i Jystrup.
 Foto: Flemming Waldemar Johansen

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der tale om elever på 3. og 5. klassetrin, som er blevet filmet i skolens omklædningsrum med skjult kamera.

– Det er ret grænseoverskridende, fordi du som far sidder inde med ret voldsomme følelser.

– På en eller anden måde har jeg det som om, at nogen har taget noget fra mine børn. Det er en følelse af afmagt, som man ikke kan gøre noget ved, fortæller faren.

Den mandlige ansatte blev anholdt torsdag morgen, og efterfølgende har han erkendt, at han stod bag de skjulte optagelser.

Den ansatte er indtil videre sigtet for blufærdighedskrænkelse og er blevet løsladt efter afhøring, har Midt- og Vestsjællands Politi udtalt.

– Det er meget ubehageligt, at han (den ansatte, red.) er blevet løsladt. Han har jo tilstået de forfærdelige ting, og så er han bare ude på gaden igen.

– Men jeg skal ikke kunne sige noget om politiets arbejde. Jeg håber bare, at han bliver straffet, lyder de afsluttende ord fra faren.

SE og HØR har været i kontakt med skoleleder Flemming Waldemar Johansen, der fortæller, at telefonen – som den ansatte brugte til at filme de mindreårige elever – blev fundet af en anden medarbejder.

– Telefonen blev fundet et mærkeligt sted, hvilket vakte mistanke hos personalet.

– Herefter handlede vi hurtigt og kontaktede politiet, fortæller Flemming Waldemar Johansen.

Den pågældende medarbejder er nu blevet afskediget fra Søholmskolen.

Sponsoreret indhold