Kendte27. august 2024

Janni Ree om forholdet til Karstens sønner: Det er forfærdeligt

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Janni Ree og Karstens sønner altid har været meget anstrengt, og den igangværende grimme skilsmisse gør det ikke ligefrem bedre
Janni Ree har ikke et forhold til Karstens børn.
Janni Ree har ikke et forhold til Karstens børn.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: SE og HØR afslører: Her gemmer Janni Ree sig

Janni og Karsten Ree står midt i en grim skilsmisse, og bølgerne går højt, men stod det til førstnævnte, havde forsidefruen et stort ønske om, at skilsmissen var foregået med en krusedulle de to iblandt, og uden mediernes indblanding.

Det blev dog noget anderledes, og det skyldes i den grad Karstens familie, mener Janni Ree.

Over for SE og HØR fortæller Janni, at hans familie bad om krig, da de brød aftalen om at gennemgå skilsmissen i menighed.

Den krig er Janni nu blevet en del af.

- Jeg finder mig ikke i det her. Jeg går all in, koste hvad det vil. Jeg er ikke ude efter hans penge, jeg er ude efter retfærdigheden, og sandheden skal nok komme frem. Man skal ikke tryne mig, fordi man har penge og magt. Det er det, der hidser mig op, fastslår Janni kampklar og ubøjelig.

Dysfunktionel familie

Selvom aftalen, ifølge Janni hed sig, at de to parter skulle løse skilsmissen i ro og mag, kommer det ikke bag på hende, at sagen er endt hvor den er i dag.

- Jeg har ikke meget til overs for den dysfunktionelle familie. Hans børn har været forfærdelige fra dag et. Det er ingen hemmelighed. Jeg har aldrig gjort andet end at passe og pleje deres far, de burde være dybt taknemlige, for det arbejde jeg har gjort, fortæller hun.

Over for SE og HØR fortæller Sune Aagaard, der er kommunikationsansvarlig for Ree-imperiet, at familien ikke har nogen kommentarer til Jannis udtalelser til medierne om familien.

Kold luft

Janni Ree fortæller til SE og HØR, at hende og Karstens børn er jævnaldrene, og to af deres sønner har gået på kostskole sammen, hvor de var venner.

Men nu er luften kold.

- De (Karstens børn.,red.) har aldrig været interesseret i at se mine børn eller haft noget med dem at gøre.

Sponsoreret indhold