Kendte29. august 2024 (opd. 29. august 2024)

Vælter i tilbud: Janni Ree vil have ungt kød

De unge mænd står i kø for at få et stykke med Janni Ree
Janni Ree får allerede tilbud fra yngre mænd.
Janni Ree får allerede tilbud fra yngre mænd.
 Foto: Dan Mariegaard

Kærligheden mellem Janni og Karsten Ree er definitivt slut og noget tyder på, at det bliver let for Janni at finde sig en ny mand.

Nyheden om skilsmissen nåede knap nok offentligheden før, Jannis indbakke begyndte at gløde.

Overfor SE og HØR fortæller den tidligere forsidefrue nu, at hun allerede vælter sig i tilbud, fra yngre mænd, der gerne vil have et stykke.

- Det er meget unge mænd på 28 år, der skriver til mig. Jeg kunne være deres mor, de sender også billeder, jeg ved ikke, hvad de regner med, griner Janni og fastslår, at det er slut med gamle mænd.

- Jeg skal have noget ungt kød, jeg skal ikke have en mand, der er ældre mig end mig, siger hun med et glimt i øjet.

Men selvom tilbuddene slider ind i hendes indbakke, så har hun brug for at tage det stille og roligt før hun mæsker sig i en ny mand.

- Jeg tager en dag ad gangen. Jeg tror lige, jeg skal sunde mig oven på det hele. Der kommer til at gå lang tid før jeg stoler på nogen igen.

Grim udvikling

Karsten Ree og Janni Ree har dannet par siden efteråret 2013.

Nu står parret midt i en skilsmisse, der kun bliver grimmere og grimmere.

Således har Karsten Ree politianmeldt Janni Ree for afpresning - Mens Janni Ree tirsdag kunne bekræfte, at hun har anmeldt Karsten Ree for både fysisk og psykisk vold til politiet.

- Jeg har anmeldt ham for fysisk vold, psykisk vold og økonomisk vold. Jeg har et professionelt team bag mig, som selv har oplevet noget lignende, fortæller Janni Ree blandt andet til SE og HØR tirsdag.

SE og HØR har af flere omgang været i kontakt med Ree-familien gennem Sune Aagaard, som er kommunikationsansvarlig i Ree-koncernen, men de har altså indtil videre afvist at udtale sig om skilsmissen i offentligheden.

Sponsoreret indhold