Kendte30. august 2024

Janni Ree: - Jeg ofrede alt

Den tidligere forsidefrue levede langt fra et liv i sus og dus i den store villa på strandvejen
- Jeg var som en husbestyrerinde. Jeg var en sygeplejerske, siger Janni Ree.
- Jeg var som en husbestyrerinde. Jeg var en sygeplejerske, siger Janni Ree.

LÆS OGSÅ: Karsten var voldsom, kold og kynisk

Kærligheden mellem Janni og Karsten Ree har mistet sin gnist, og skilsmissen er nu en uundgåelig realitet.

Hvad der er op og ned i forholdet er svært svare på, men ifølge Janni har hun ofret alt for Karsten og altid sat ham først.

- Han har været syg i alle elleve år med den ene sygdom efter den anden. Jeg har sat hele mit liv til side og varetaget alt for ham, siger Janni Ree til SE og HØR.

Var som en sygeplejerske

Tidligere har hun kaldt det turbulente forhold for et "far-datter forhold," og romantikken skulle man efterhånden lede længe efter.

- Jeg var som en husbestyrerinde. Jeg var en sygeplejerske, og skulle altid stå til rådighed. Jeg har tilsidesat alt. Der var ikke andet end ballade. Der var kaos fra dag et. Han ydmygede mig gang på gang, og folk blev ofte utilpas i vores selskab, siger Janni Ree.

Selvom Karsten, ifølge Janni, både var ”voldsom, kold og kynisk” igennem deres forhold, så har hun altid løftet og højnet ham, beretter hun.

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg lod det ske. Men jeg gik ægte ind til det, og jeg har elsket ham langt hen ad vejen – men man elsker også sin bøddel. Det er ligesom stockholm syndromet, siger hun.

Sponsoreret indhold