Reality29. august 2024

Vivi Bach i verdens farligste skønhedsoperation: Nu svarer Viaplay

Viaplay mener ikke, at der er noget forkert i, at de i et nyt program tager seerne helt tæt på Vivi Bach, når hun får foretaget verdens farligste skønhedsoperation
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I interviewet her fortæller Vivi Bach om den farlige Brazilian Butt Lift-operation, som hun har fået foretaget. Se det hele her i videoen!
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: VIVI BACH ÅBNER OP OM KÆRLIGHEDEN

Den bliver kaldt verdens farligste skønhedsoperation. Alligevel lagde Vivi Bach i marts sig under kniven for at få foretaget et Brazilian Buttlift.

Med på sidelinjen var et kamerahold fra Viaplay, som har dokumenteret hele paradisoens livsfarlige vej til en større numse og større talje.

Operationen - som går ud på at fedtsuge mave, taljer og lår for derefter at sprøjte fedtet ind i ballerne - foregik i Spanien, og i dag kan seerne så komme med på operationsbordet.

Det sker i programmet "Vivis nye numse", som har premiere på Viaplay i dag. I den forbindelse har SE og HØR spurgt streamingtjenesten, hvilke overvejelser de har gjort sig i forbindelse med at lave programmet.

I programmet figurerer ingen fageksperter inden for området, ligesom seerne ikke i særlig høj grad bliver gjort opmærksom på, hvor omfattende og farlig operationen faktisk er.

Vivi Bach
Forud for den sæson af "Paradise Hotel", som der i dag er finale på, viste Vivi stolt sin nye bagdel og talje frem på pressedagen.
 Foto: Gregers Overvad

Det ser Viaplay dog intet galt i. Det slår de fast i et skriftligt svar til SE og HØR.

- Vi hverken glorificerer eller viser et glansbillede af en farlig skønhedsoperation, men kaster tydeligt lys på dén betragtelige helbredsrisiko, der er forbundet med operationen både før, under og efter; et element, der ofte nedtones på f.eks. sociale medier, skriver streamingtjenesten blandt andet i mailen.

Hele Viaplays svar:

Vi er stolte af, at Vivi har inviteret os med på dén rejse, hun har taget i programserien ”Vivis nye numse”, som kan ses på Viaplay fra d. 29. august. Vi hverken glorificerer eller viser et glansbillede af en farlig skønhedsoperation, men kaster tydeligt lys på dén betragtelige helbredsrisiko, der er forbundet med operationen både før, under og efter; et element, der ofte nedtones på f.eks. sociale medier. Skønhedsoperationer er helt uimodsigeligt blevet næsten hvermandseje over de seneste årtier, og det er en overvejelse, mange unge mennesker – mænd og kvinder – gør sig. Vi håber, at programmet om Vivi kan give næring til afmystificering af skønhedsoperationer og skabe debat om, hvorvidt disse standarder er værd at stræbe efter.

Vi tror på, at vores yngre seere gerne vil opleve virkeligheden set gennem øjnene på en jævnaldrende kvinde, der både er blottet, håbefuld, sårbar, bange og hudløst ærlig fremfor en ekspertvælde-dokumentar. Vi synes, at det klæder både Viaplay og Vivi at vise et realistisk billede – ikke kun facaden. Og derfor glæder vi os til, at ’Vivis nye numse’ får premiere i dag.

Viaplay giver altså ikke svar på, hvorfor der i "Vivis nye numse" ikke er lavet interview med en sundhedsfagligekspert på området, som objektivt kunne oplyse seerne om farerne ved operationen.

Vivi Bach er langt fra den eneste danske kendis, som har fået foretaget det farlige indgreb. Også reality-kollegaer som Fie Laursen og Sarah Tiedt har fået fjernet fedt fra kroppen, som så efterfølgende er sprøjtet ind i ballerne.

Du kan fra i dag se "Vivis nye numse" på Viaplay.

Sponsoreret indhold