Sport29. august 2024

Aneke Rune afslører: Derfor stoppede Holgers far med at være med

Der er en helt særlig årsag til, at det endte med at blive Aneke Rune og ikke far Anders Nødskov, der blev Holger Runes faste ledsager
Der er en særlig årsag til, at det blev Aneke Rune og ikke far Anders, der blev Holger Runes faste ledsager rundt omkring i verden. 
Der er en særlig årsag til, at det blev Aneke Rune og ikke far Anders, der blev Holger Runes faste ledsager rundt omkring i verden.
 Foto: Martin Høien & Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Aneke Rune stopper: Nu forklarer hun årsagen

Hvis man har set bare en smule til Holger Runes fortsat unge tenniskarriere, så har man formentlig også set, at hans mor, Aneke Rune, meget ofte er med på diverse tribuner rundt omkring i verden. Samtidig er det yderst sjældent, man ser hans far, Anders Nødskov.

Og det er der en særlig årsag til.

Det fortæller Aneke Rune til UDE & SE.

Det var nemlig ikke planen fra starten af sønnikes karriere, at det skulle være mor Aneke, der fulgte ham rundt.

- Man kan godt møde tennisforældre, der går mere op i det end deres børn. Den konkurrencestemning brød Anders sig ikke så meget om. Han får alle indtryk med, mens jeg selv bare tager skyklapper på, fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-08-29/20230203_LHL2879.jpg.jpg
Holger Runes søster, Alma Rune, og far, Anders Nødskov.
 Foto: Lars H. Laursen

De startede ellers med at skiftes til at tage både Holger og søsteren Alma til turneringer, men på et tidspunkt blev det så for meget for far Anders, der slet ikke kunne med de andre ambitiøse tennisforældre.

Aneke Rune blev senere Holger Runes manager.

En rolle, hun dog stoppede i tidligere på året.

Sponsoreret indhold