Reality29. august 2024

Nadia A. forklarer: Derfor smed hun kuglen

De skulle forestille at være gode og tætte venner, men i sidste ende snød Nadia Abramsen sin ven Daniel Guldberg i "Paradise Hotel". Nu forklarer hun hvorfor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" forklarer Nadia Abrahamsen, hvorfor hun smed kuglen i troskabstesten mod Daniel Guldberg. Se det hele her i videoen!
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! CHRISTEL TRUBKA VENDER TILBAGE PÅ "PARADISE HOTEL"

På overfladen var de nærmest bedste venner og stolede blindt på hinanden.

Alligevel endte venskabet mellem Daniel Guldberg og Nadia Abrahamsen, da hun på trinnet med 450.000 kroner smed kuglen i troskabstesten og løb med hele summen selv.

En nærmest forstenet Daniel kunne ikke gøre andet at se til og mumle "det gjorde du bare ikke". Andet kunne han ikke fremstemme midt i chokket.

SE og HØR har haft begge "Paradise Hotel"-vinderne på besøg i "Sladderministeriet", og her forklarer Nadia, hvorfor hun valgte at nappe hele molevitten.

Nadia Abrahamsen
Nadia blev den helt store vinder af "Paradise Hotel" sæson 20.
 Foto: Jesper Sunesen

- Jeg ved, at han har været lusket og god til at snakke sin sag, så jeg jo ikke, om han tænker, at han fortjener det og smider kuglen på mig. I sidste ende var det tvivlen, der gjorde udslaget, fortæller Nadia.

Det er dog ikke en forklaring, som Daniel giver det store for.

- Jeg håbede, at hun kunne se vores venskab i det, og jeg håbede, at måden, vi var over for hinanden på, var så ægte, at man ikke kunne finde på at gøre det. Det var sådan, jeg havde det, siger han.

Senere i udsendelsen kammer det hele over for Nadia og Daniel, som ender i et langt og voldsomt skænderi. Hør hele afsnittet her:

Sponsoreret indhold