Kendte1. september 2024

Janni Ree røber: - Jeg vil altid elske Karsten

Janni Ree fortæller nu - midt i sin dramatiske skilsmisse - at hun altid vil elske sin kommende eksmand, Karsten Ree

Janni og Karsten Rees liv i billeder

LÆS OGSÅ: Janni Ree i nyt angreb på Karsten

Den dramatiske skilsmisse mellem det celebre par Janni og Karsten Ree har den seneste uge været på alles læber. Og der er ingen tvivl om, at det er en grim en af slagsen.

Således har begge parter politianmeldt hinanden på kryds og tværs, hvoraf Janni Rees anmeldelse går på, at hun påstår at være blevet udsat for både pyskisk og fysisk vold gennem deres forhold.

Derfor overraskede det måske heller ikke mange, da hun for en uge siden i podcasten "Det vi taler om" sagde, at hun ville ønske, hun aldrig havde mødt Karsten.

Men nu har piben fået en anden lyd.

I hvert fald udtaler hun nu i Her&Nu's podcast "Marcus og Realitypanelet", at hun stadig elsker Karsten, og at deres forhold også havde gode sider:

- Det er jo et hårdt ord at sige, man fortryder. Der har jo også været nogle gode ting, det er jo slet ikke det. Men det er mange år, hvis du ikke har det godt, at være i et forhold på 11. Det er usundt for dig, fortæller hun.

Har en plads i hendes hjerte

SE og HØR har også været i kontakt med Janni Ree, som uddyber sit budskab overfor os:

- Selvfølgelig vil jeg altid elske Karsten for de gode år, vi havde sammen. Han vil altid have en plads i mit hjerte, også selvom han har gjort mig ondt og er min bøddel, forklarer hun blandt andet.

Sagen kort

"Oddset"-Janni, som hun især blev kendt som, blev kæreste med Karsten Ree for knap 11 år siden. Efter et års tid flyttede parret sammen, og året efter - i 2015 - stod den på bryllup.

Milliardæren og realityprofilen har sammen haft serien "Janni og Karsten", hvor seerne kunne følge med i parrets gøren og laden. Derudover har Karsten flere gange været at spotte ved Jannis side i "Forsidefruer".

20. august 2024 bekræftede først Karsten og senere Janni, at de ligger i skilsmisse. Begge parter vil gerne ud af forholdet, men det er usikkert, hvad årsagen er.

Janni er flyttet ud af Vedbæklund og har meldt Karsten til politiet. Sidstnævnte skete lige efter, at han anklagede hende for afpresning.

- Så det gør også ondt på dig, at skilsmissen er endt her, hvor den er?

- Det gør jo altid ondt at blive skilt, fortæller Janni.

Udtalelserne kommer som nævnt ovenpå en uge, hvor Janni Ree ellers ikke har lagt fingrene imellem, når det kom til, hvad hendes mening var om hendes kommende eksmand.

I "Det vi taler om" beskrev hun blandt andet Karsten Ree som "voldsom, kold og kynisk", ligesom hun også har fortalt, at deres forhold mindede mest om et far-datter-forhold.

- Det er hårdt

Hun har dog ikke lagt på skjul på, at hun synes, skilsmissen er en hård omgang:

- Forholdet til Karsten er ikke-eksisterende. Det er clean cut. Vi har ingen kontakt til hinanden, siger hun og forklarer, at det naturligvis ikke er nemt, fortalte hun for nylig til SE og HØR og tilføjede:

- Jeg synes, det er hårdt, at man slet ikke har kontakt til en person, som man har været sammen med i så mange år.

Den seneste tid har Janni Ree brugt på at være i Schweiz. Her fangede SE og HØR hende nede, hvor hun fortalte åbent om skilsmissen. Læs meget mere om det her.

Janni Ree er desuden blevet smidt ud - ifølge hende selv - fra Karsten Ree's hus i Vedbæk. Derfor skal hun nu bo i en lejlighed, som hun har lånt af en veninde.

Sponsoreret indhold