Kendte2. september 2024

Lene James Mikkelsen er ny dommer i "Vild med dans"

TV2 går tilbage til en tidligere konstellation, hvor der kun skal sidde fire dommere ved dommerbordet
66-årige Lene James Mikkelsen er ny dommer i "Vild med dans".
66-årige Lene James Mikkelsen er ny dommer i "Vild med dans".
 Foto: Lars E Andreasen / TV 2

Det bliver den 66-årige tidligere danser Lene James Mikkelsen, der skal give karakterer til Mille Funk og co., når den nye sæson af "Vild med dans" begynder den 20. september.

Det afslører TV2.

Mikkelsen er ifølge tv-kanalen et stort navn i danseverdenen, hvor hun blandt andet vundet VM og EM. Hun har tidligere haft en danseskole, men arbejder i dag som underviser.

- Når man som jeg rejser alene så mange dage om året, kan det godt blive lidt ensomt. Så det at blive en del af "Vild med dans"-familien og blive en del af et team, det glæder jeg mig til.

- Jeg har set "Vild med dans" helt fra begyndelsen, og jeg tror, alle elsker at være med, og de har en fest, som jeg gerne vil opleve! Jeg håber, at jeg med min erfaring kan pege helt præcist ud, hvad der skal til for, at nydanseren kan forbedre sig så hurtigt som muligt, siger Lene James Mikkelsen.

Både Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt fortsætter som dommere, men holdet er endnu ikke komplet, da en fjerde ekspert mangler at melde sin ankomst ved dommerbordet, der i år går tilbage til at være en firepersonerskonstellation.

Anne Laxholm meldte tidligere i år ud, at hendes tid i "Vild med dans" er slut.

Nikolaj Hübbe er ligeledes fortid ved dommerbordet.

Sponsoreret indhold