Krimi3. september 2024

10-årig erkender brutalt skuddrab: Borgmester og datter dræbt

Politiet i Louisiana har anholdt en kun 10-årig dreng for et dobbeltdrab – her blev en far og hans datter skudt og dræbt
Joe Cornelius blev 82 år gammel, mens hans datter Keisha Miles kun blev 31 år gammel. 
Joe Cornelius blev 82 år gammel, mens hans datter Keisha Miles kun blev 31 år gammel.
 Foto: Facebook

LÆS OGSÅ: Spillede berygtet spil på Herlufsholm Kostskole og fik slag: – De ville selv

En tidligere borgmester og hans datter blev søndag fundet skudt og dræbt på en adresse i den lille by Minden i staten Louisiana, USA.

Politiet har siden det brutale drab anholdt og sigtet en kun 10-årig dreng for nedskydningen – han skulle ligefrem have erkendt den tragiske forbrydelse.

Det skriver amerikanske People.

De to dræbte, 82-årige Joe Cornelius og hans datter 31-årige Keisha Miles, blev søndag fundet skudt adskillige gange – Joe Cornelius var kortvarigt borgmester for byen Minden tilbage i 2013.

En kun 10-årig dreng er nu anholdt og sigtet for drabene, som han ifølge politiet har erkendt.

– Selv om vi har en tilståelse, så er det en meget delikat sag, når vi har at gøre med et barn på den alder.

– Vi bliver nødt til at undersøge, om der var et motiv, og hvad motivet til drabene i så fald var. Der er stadig en del ubesvarede spørgsmål, lyder det fra politichef Jared McIver i en udtalelse til lokalmediet Minden Press-Herald.

Har sind til at slå ihjel

Politiet har foreløbigt ikke delt noget information om den 10-årige drengs eventuelle relation til de to dræbte.

– Selv om drengen fremstod bange, så virkede han til at have et sind til at begå en så voldsom forbrydelse, lød det fra politichefen.

Det 10-årige barn havde i forbindelse med afhøringen selskab af sin bedstemor, som er hans værge. Det er endnu uvist, hvad barnet ender med at blive sigtet for.

Efter det tragiske drab har flere fra byen Minden været ude og hylde Joe Cornelius, der i 1990 stiftede organisationen "Concerned Citizens of Minden (bekymrede borgere i Minden red.)", efter en 10-årig dreng dengang klagede over, at der ikke var nogen aktiviteter for børn og unge i byen.

– Joe Cornelius mange år i Minden var dedikeret til at gøre byen og samfundet til et bedre sted, lød det fra byens borgmester Nick Cox, som kalder den dræbte for en god ven og dedikeret politiker.

Sponsoreret indhold