Kendte9. september 2024

Joan Divine med kryptisk svar om kærlighedslivet: – Alt er godt i øjeblikket

Søndag aften troppede Joan Divine op til premieren på ”Speak No Evil”, og her svarede hun kryptisk, at hun i øjeblikket ”spreder sin feminine energi”, da hun blev spurgt ind til kærlighedslivet
Joan Divine kan hverken be- eller afkræfte, om der er en ny mand i hendes liv. Til gengæld svarer hun, at "alt er godt i øjeblikket".
Joan Divine kan hverken be- eller afkræfte, om der er en ny mand i hendes liv. Til gengæld svarer hun, at "alt er godt i øjeblikket".
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner overrasket: - Ej, hvor er I for syge

I februar meldte ”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen og Joan Divine ud, at de var gået fra hinanden.

Kort efter flyttede Joan Divine ud af parrets tidligere fælles hjem i Hørsholm, og på Instagram har hun heller ikke lagt skjul på, at bruddet har taget hårdt på hende.

Men nu ser det igen ud til, at lykken tilsmiler den tidligere model en lille smule.

Søndag aften var Joan Divine til premieren på ”Speak No Evil”, og her var humøret højt, da SE og HØR mødte hende.

– Jeg har det faktisk ret godt. Jeg er fuldstændig ovenpå, og alt er bare godt. Det har været en hård proces. Det har været hårdere, end hvad jeg lige havde regnet med. Men nu er jeg landet rigtig godt og er glad.

Men da den tidligere model skulle give en status på kærlighedslivet, blev svarene en lille smule mere kryptiske.

– Jeg ved ikke, hvor meget jeg skal sige, men alt er godt i øjeblikket i hvert fald.

Så der er måske en ny heldig mand?

– Man ved det ikke. Jeg vil sige, at jeg fik at vide af min coach, at jeg skulle gå ud og sprede min feminine energi, og jeg tænker, at det er der, jeg er.

Joan Divine vil ikke ud med, om hun eventuelt ”spreder sin feminine energi” ud over en ny mand, men svarer til slut igen noget kryptisk med at sige ”hvem ved”.

Til søndagens premiere fortæller hun også, at alt er perfekt mellem hende og Michael Olesen, som har fuld fokus på at være gode forældre sammen for sønnen Felix.

Sponsoreret indhold