Kendte9. september 2024

Efter skilsmisse: Jennifer Lopez holder i hånd med Matt Damon

Nyskilte Jennifer Lopez fik både søde ord og en kærlig hånd fra sin gode ven Matt Damon, da venneparret mødtes til den såkaldte Toronto Film Festival
Jennifer Lopez og Matt Damon
Jennifer Lopez og Matt Damon til efterfest for filmen "Unstoppable”, hvor Lopez spiller hovedrollen, mens Matt Damon er producer (... endda sammen med Lopez' kommende eksmand, Ben Affleck!).
 Foto: Grby/Backgrid/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez stråler efter skilsmissen fra Ben Affleck

Venner er vigtige – særligt når livet slår knuder og gør ondt. Så mon ikke nyskilte Jennifer Lopez, 55, er taknemlig for sit tætte venskab med filmkollegaen Matt Damon, 53?

Forleden havde de to i hvert fald en tæt og kærlig snak, da de begge deltog i efterfesten for Lopez’ kommende film ”Unstoppable”.

Her snakkede Damon og Lopez tæt og længe med hinanden, ligesom de flere gange holdt hinanden i hånd under samtalen.

Om de talte om 55-årige Lopez nylige skilsmisse fra Ben Affleck, vides ikke. Men sikkert er det hvert fald, at Matt Damon har et tæt venskab med både Jennifer Lopez OG hendes kommende eksmand Ben Affleck.

Desuden har alle tre - skilsmisse eller ej - arbejdet tæt sammen på den nye film, der i weekenden blev vist under den såkaldte Toronto Film Festival.

I filmen spiller Jennifer Lopez en bærende rolle, mens både Matt Damon og Ben Affleck er på producerlisten.

Matt Damon er lykkelig gift med Luciana Barroso, men altså også tætte venner med Jennifer Lopez.
Matt Damon er lykkelig gift med Luciana Barroso, men altså også tætte venner med Jennifer Lopez.
 Foto: Mark Blinch/Reuters/Ritzau Scanpix

Jennifer Lopez valgte officielt at søge om skilsmisse fra Ben Affleck den 20. august, og mon ikke Jennifer Lopez havde valgt denne dato af en ganske særlig årsag?

Det er nemlig samme dag, som parret blev gift for to år siden.

Affleck og Lopez var første gang et par tilbage i 2002, hvor de endda nåede at blive forlovet. De udskød dog brylluppet og endte i sidste ende med at gå fra hinanden i 2004.

Senere har Lopez kaldt Affleck for sin største kærlighed, og det var da derfor også noget af et Hollywood-eventyr, da parret fandt sammen igen i 2021.

Men nu er forholdet så igen slut.

Sponsoreret indhold