Hollywood9. september 2024

Selena Gomez med hjerteskærende afsløring: Kan ikke få børn

Den amerikanske skuespiller og popdiva Selena Gomez skal tænke i andre end de traditionelle baner, hvis hun skal have børn med kæresten Benny Blanco
Selena Gomez afslører i nyt interview, at hun ikke selv kan få børn.
Selena Gomez afslører i nyt interview, at hun ikke selv kan få børn.
 Foto: Jack Plunkett/Invision/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Er Selena Gomez og Benny Blanco forlovet? Derfor er fans helt sikre

Hvis der er en kendis, der de seneste mange måneder har set lykkelig ud, så må det i sandhed være den 32-årige Selena Gomez.

Efter at have været single i fem år danner hun nemlig nu par med produceren Benny Blanco, og parret er mildest talt smask forelskede i hinanden.

- Jeg er aldrig blevet elsket på den her måde. Han har bare været et lys. Et fuldstændigt lys i mit liv. Han er min bedste ven. Jeg fortæller ham alt.

Sådan lyder ordene fra "Only Murders In the Building"-stjernen i et nyt stort interview med Vanity Fair.

Selena Gomez er lige nu aktuel med den seneste sæson af serien "Only Murders In the Building".
Selena Gomez er lige nu aktuel med den seneste sæson af serien "Only Murders In the Building".
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Men der er skår i lykken. I interviewet afslører Gomez nemlig, at det ikke er muligt for hende selv at få børn. Noget, hun aldrig før har fortalt til offentligheden.

- Jeg kan desværre ikke bære mine egne børn. Jeg har mange medicinske problemer, der ville sætte både mit liv og barnets liv i fare. Det var noget, jeg var nødt til at sørge over i et stykke tid.

- Det er ikke nødvendigvis, sådan jeg havde forestillet mig det. Jeg troede, det ville ske på samme måde, som det sker for alle andre.

Det betyder dog ikke, at Gomez ikke drømmer om en familie alligevel.

Selena Gomez og Benny Blanco.
Selena Gomez og Benny Blanco.
 Foto: Instagram/selenagomez

- Jeg ser det som en velsignelse, at der er vidunderlige mennesker, der er villige til at hjælpe med surrogati eller adoption, som begge er store muligheder for mig.

- Det har gjort mig virkelig taknemmelig for de andre muligheder for mennesker, der brænder for at blive mødre. Jeg er en af dem. Jeg er spændt på, hvordan den rejse kommer til at se ud, selvom den vil være lidt anderledes. I sidste ende er det ligegyldigt. Det vil være mit. Det vil være mit barn.

Fans er da heller ikke i tvivl om, at Gomez og Benny Blanco allerede har talt om børn og ægteskab. Den seneste tid har "Single Soon"-sangerinden vimset rundt med en ring, der kunne ligne en forlovelsesring, og producerkæresten lagde da heller ikke skjul på, at han drømmer om at blive gift med Gomez, da han i maj gæstede "The Howard Stern Show".

- Når jeg ser på hende, så kan jeg ikke forestille mig en verden, som kunne være bedre end det her, lød det blandt andet fra den forelskede hitproducer.

Selena Gomez og Benny Blanco.
Selena Gomez og Benny Blanco.
 Foto: Instagram/selenagomez

Gomez og Blanco begyndte at date i december sidste år, men parret har faktisk kendt hinanden i flere år. I 2019 lavede de sangen "I can't get enough", hvor de sammen optræder i musikvideoen.

Selena Gomez har tidligere dannet par med popstjernen Justin Bieber og The Weeknd.

Sponsoreret indhold