Luksusfælden10. september 2024

"Luksusfælden"-deltager har gjort eksen gravid

I sæsonpremieren på "Luksusfælden" er Daniel blevet forladt af moderen til hans barn på grund af hans impulsstyrede forhold til penge. Nu har han gjort hende gravid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Luksusfælden" med Daniel fra Amager.
 Video: Viaplay

LÆS OGSÅ: Se "Luksusfælden"-klippet: Vælger Nicklas hunden eller cigaretterne?

Så blev det endelig tid til atter at godte sig over andres sejlende økonomi. "Luksusfælden" er tilbage med sin 33. sæson, og i premiereafsnittet skal eksperterne Kenneth Hansen og Louise Frost få Daniel fra Amager til at komme til fornuft.

Han er lige flyttet ind i sin nye lejlighed, efter han og moderen til hans datter er gået fra hinanden. Men trods bruddet enes de godt om forældreskabet, bor få hundrede meter fra hinanden - og venter nu endnu et fælles barn.

Men forældreskabet er stort set også det eneste, Daniel og Julie er enige om. For hans forhold til penge er så impulsivt og behovsstyret, at det er medvirkende til, at han og Julie ikke længere er kærester.

Daniels hang til fastfood tenderer en afhængighed, og på et år har han brugt 55.000 kroner på fastfood, tanken og mad bragt til døren.

Fogeden har flere gange været på besøg, men hver gang har det været Julie, der var hjemme og skulle håndtere sagen på Daniels vegne. Det er dog ikke noget, der har gjort synderligt indtryk på ham, for han har ikke ændret vaner. Daniel vil nemlig gerne bruge penge. Blandt andet på den nyeste telefon og det nyeste gamerudstyr.

Det er ikke lykkedes Julie at få Daniel til at forstå alvoren i situationen, og hun føler sig ignoreret, når hun forsøger at trænge igennem til ham. Om et halvt år bliver de forældre til endnu et barn, så det er på tide, Daniel vågner op.

"Luksusfælden" har sæsonpremiere tirsdag på TV3 og Viaplay.

Sponsoreret indhold