Kendte10. september 2024

Patricia Thyberg skal føde i dag: Panik fra morgenstunden

I flere uger har det været planlagt, at Patricia Thyberg skulle sættes i gang med at føde. Alligevel sørgede Tobias Hamann for en portion panik fra morgenstunden
Patricia Thyberg, Tobias Hamann
Pga. en leversygdom bliver Patricia Thyberg i dag sat i gang med at føde.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: PATRICIA THYBERG OG TOBIAS HAMANN FÅR SIT EGET PROGRAM

I sidste uge afslørede Patricia Thyberg og Tobias Hamann over for SE og HØR, at hun bliver sat i gang med at føde i dag tirsdag pga. en særlig sygdom.

- Patricias lever har det ikke så godt, hun får noget medicin og skal sættes i gang to uger før, sagde Tobias for en uge siden.

I dag er dagen så kommet, hvor Patricia skal sættes i gang, og på hendes Instagram-profil kan man se, at dagen er startet langt fra optimalt.

- Vi er på vej på hospitalet nu, bilen er pakket, og det, der så sker, er, at der ikke er noget benzin på bilen, fortæller hun i en story på sin Instagram-profil.

Det er den kommende far, som ikke har haft styr på den ene ud af tre simple opgaver, som han har i forbindelse med fødslen.

Tøj, rute og benzin

- Da vi var til fødselsforberedelse, handler det i 99 procent af tiden om, hvad du skal igennem, siger Tobias i videoen og uddyber:

- I cirka ét minut handler det om, at manden skal have styr på at pakke noget tøj til sig selv, at kunne ruten til hospitalet og at tanke bilen.

Det er altså den sidste opgave, som Tobias glemmer at sætte flueben ved i går. Til gengæld har kagekongen styr på forplejningen.

- Den misser jeg sgu. Hvordan kan det lade sig gøre? Til gengæld har jeg lavet Crêpe Suzette, siger Hamann, som flere gange undskylder over for Patricia.

Hun har for længst tilgivet faren til deres kommende barn, selv om bilen skriger på benzin.

Heldigivis kan man på en senere Instagram-story se, at kendisparret nåede frem til Hillerød Hospital, hvor Patricia altså skal sættes i gang med at føde i dag.

Sponsoreret indhold