Kendte10. september 2024

Sebastian Bull med kærlighedserklæring til Asta: - Jeg fik våde øjne

"Vogter"-skuespiller Sebastian Bull lægger ikke skjul på, at Asta er hans livs kærlighed
Et vanvittigt charmerende par, som salig Britt Bendixen med garanti havde beskrevet Asta Björk Ivarsdottir og Sebastian Bull.
Et vanvittigt charmerende par, som salig Britt Bendixen med garanti havde beskrevet Asta Björk Ivarsdottir og Sebastian Bull.
 Foto: Hanne Juul

Kemien var ikke til at tage fejl af, da Sebastian Bull og Asta Björk Ivarsdottir sidste år dannede par på hele Danmarks dansegulv.

Tidligere i år afslørede skuespilleren og danseren, at de havde fortsat parløbet uden for ”Vild med dans”-studiet.

Siden er de flyttet sammen og kærligheden mellem Asta og Sebastian er bare vokset og vokset.

I et interview med Familie Journal fortæller den ”Vogter”-aktuelle stjerne, at han på familieferien i Sverige blev overvældet, da det gik op for ham, hvor meget Asta betyder for ham.

- På et tidspunkt sad Asta og jeg og talte om fremtiden, og min mor faldt ind i samtalen og begyndte at fortælle om, hvor glad hun er for Asta, siger han og fortsætter:

- Her var det, at jeg fik lidt våde øjne, fordi det gik op for mig, at jeg for første gang i mit liv havde mødt en kvinde, som jeg ønskede at få børn med og planlægge mit liv sammen med, lyder de rørende ord.

Derfor hører hans medvirken i ”Vild med dans” da også under et af hans personlige højdepunkter.

- På det personlige plan var det et meget tilfredsstillende forløb. Faktisk var det en hel stribe af små sejre, hvor jeg hele tiden udfordrede mig selv på nye måder og lærte noget af det.

- Og ikke mindst mødte jeg Asta takket være showet.

Sponsoreret indhold