Reality11. september 2024

"Forsidefruerne" vender tilbage

Dårlig stemning hænger i luften mellem de tidligere forsidefruer, hvor mange af dem i dag ikke længere taler sammen - men det holder ikke Viaplay fra at bringe sæsonerne igen
Alle 11 sæsoner af "Forsidefruerne" kan ses eller genses på Viaplay.
Alle 11 sæsoner af "Forsidefruerne" kan ses eller genses på Viaplay.
 Foto: Lars E

LÆS OGSÅ: Kasper Skak om "Paradise Hotel"-comeback: Skyder mod Viaplay

Viaplay har igen pustet liv i gamle realityklassikere, og seerne har fået et gensyn med de dramatiske intriger, der engang holdt os alle fanget foran skærmen.

Senest har streamingtjenesten bragt sæson seks og otte af "Paradise Hotel" tilbage, og nu har et nyt realityprogram fundet vejen tilbage til platformen.

Fra i dag, er det nemlig muligt at se eller gense alle 11 sæsoner af "Forsidefruerne".

Første sæson blev bragt tilbage i 2017 og meget har ændret sig siden de tidligere forsidefruer første gange trådte ind foran kameraerne, og flere af dem har kappet båndene helt.

Gode minder

Men det gør ikke Tina Lund noget, at sæsonerne bliver vist igen - tvært i mod.

- Det var helt mærkeligt at få et flashback, det er jo snart otte år siden, og vi ser helt anderledes ud, og min datter er en lille baby. Der kom en masse skønne minder frem, siger Tina Lund til SE og HØR og bliver mindet om, at hun savner at lave programmet.

Derfor var det for hende også et glædeligt gensyn.

- Det er helt hyggeligt. Det kan godt være, jeg skal ind og se noget af det, og tænkte tilbage på en masse gode minder, men sikkert også en masse, man har glemt, griner hun.

Chefredaktør på Viaplay, Flemming Fjeldgaard, forklarer, hvorfor det lige netop er nu, at "Forsidefruer" vender tilbage.

- Vi er heldige med at have engagerede kunder, der hele tiden efterspørger konkret indhold, og det prøver vi altid at efterkomme, hvor det er muligt. Vi gør os meget umage med at levere, hvad vores kunder gerne vil have.

- Vi har haft de seneste sæsoner af Forsidefruer liggende på Viaplay, og her var der så mulighed for at levere på et konkret ønske om at levere de tidligste sæsoner også. Vi er stolte over vores Forsidefruer, og vi er glade for, at der er ønske om et gensyn hos vores seere. Det kan vi godt forstå.

Sponsoreret indhold