Kendte12. september 2024

Amalie Dollerup og manden overrasker: Rykker til Sønderborg

Skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro har båret rundt på en spændende hemmelighed: Parret er med i Sønderborg Sommer Revy Show 2025
Skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro er med i Sønderborg Sommer Revy Show 2025.
Skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro er med i Sønderborg Sommer Revy Show 2025.
 Foto: Hanne Juul

De bor til dagligt i Nordsjælland, men næste sommer pakker skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro kufferterne og rykker deres lille familie til Sønderjylland, nærmere betegnet Sønderborg for en stund.

Næste sommer skal de nemlig begge stå på scenen i Sønderborg Sommer Revy Show.

– Revydirektøren ringede til mig, mens jeg indspillede julekalender på Fyn. "Vi vil høre, om dig og Andreas vil med til Sønderborg og lave revy?". Så grinede jeg lidt og sagde, at det skal vi tænke over. Men allerede da jeg hørte om de idéer, de allerede havde, kunne jeg mærke, at det ville jeg gerne, fortæller en både spændt og glad Amalie Dollerup til SE og HØR.

Der venter Amalie Dollerup og Andreas Jebro et helt nyt eventyr til næste år.
Der venter Amalie Dollerup og Andreas Jebro et helt nyt eventyr til næste år.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sammen har Amalie og Andreas sønnen August på fem år, og han skal selvfølgelig også med mor og far til det sønderjyske, selv om der stadig er lidt ting, der lige skal falde på plads.

– Vi kommer nok til at flytte, men det praktiske er ikke helt på plads endnu. Men vi ved, at der er venner og bedsteforældre, der gerne vil komme herover og passe. Så vi skal nok få det til at fungere, fortæller Amalie.

Når Sønderborg Sommer Revy Show får premiere 23. maj 2025, bliver det altså stjerneparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro, der skal sørge for, at sønderjyderne får sommerens bedste grin.

Hele holdet til Sønderborg Sommer Revy Show 2025.
Hele holdet til Sønderborg Sommer Revy Show 2025.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Det bliver første gang, at ægteparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro skal arbejde sammen på de skrå brædder i en revy, og det glæder de sig til.

– Det bliver et helt nyt eventyr.

Amalie og Andreas skal dog ikke stå alene på scenen i Sønderborg. Her får de selskab af Anne Herdorf, Jeff Scherlund, Jasmin Gabay og Jesper Lundgaard.

I Sønderborg-Revyen blæser der også nye spændende vinde.

For musicalstjerneparret Jeff Ace Schjerlund og Kim Ace Schjerlund har netop overtaget den kunstneriske styring af Sønderborg Sommer Revy Show.

Jeff bliver Danmarks (og nok også verdens) yngste revydirektør og Kim bliver instruktør og koreograf i revyen.

Sponsoreret indhold