Reality17. september 2024

Her har du set Alexanndra før: "Landmand"-dater har mange programmer – og navne – i bagagen

Alexanndra Christensen har deltaget i fire realityprogrammer under et andet navn. Og så er det anden gang, hun prøver lykken i "Landmand søger kærlighed"
Kan du genkende Alexanndra, der dater Svend i "Landmand søger kærlighed"?
Kan du genkende Alexanndra, der dater Svend i "Landmand søger kærlighed"?
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Conrads Camilla: Nu hedder jeg Natascha

Hvis du fik deja-vu, da du så 49-årige Alexanndra Christensen tone frem på skærmen i ugens afsnit af "Landmand søger kærlighed", er det ikke så underligt.

Svends rødmundede bejler har nemlig prøvet lykken i programmet før – og i fem andre programmer, hvoraf kun det ene fokuserede på at date.

Andet forsøg på at score en landmand

Sidste år skrev Alexanndra et brev til Niels Erik i "Landmand søger kærlighed", men nåede desværre ikke med blandt hans udvalgte speeddatere. Da landmanden læste hendes lyserøde brev, beskrev han hende som en Sussi-lookalike (fra Sussi og Leo).

– Og det er jo selvfølgelig ment i en positiv mening, lyder det fra Niels Erik i afsnittet.

Til SE og HØR fortæller Alexanndra nu, at der er et klart mål med at skrive ind til en landmand igen i år.

– Jeg meldte mig til "Landmand søger kærlighed", da jeg elsker dyr. Og jeg var nysgerrig på, hvordan landbruget fungerer bag de fire vægge, og hvordan det ville være at bo på landet.

Alexanndra (nummer to fra venstre) dater Svend i deres begges andet forsøg med "Landmand søger kærlighed".
Alexanndra (nummer to fra venstre) dater Svend i deres begges andet forsøg med "Landmand søger kærlighed".
 Foto: Anders Brohus/TV2

Alexanndra får da også allerede under speeddaten med Svend, hvor de alle seks sidder rundt om spisebordet, spurgt ham til, hvorfor han ikke har frilandsgrise, og hvorfor mælken ikke er økologisk.

– Dyr er de mest fantastiske at være iblandt, og jeg synes, "Landmand søger kærlighed" er et godt og positivt program.

Nu, hvor hun er nået videre fra brevskrivningen og helt ind i programmet, kan hun trække mere på sin tv-erfaring, der dog har nogle år på bagen.

Camilla fra "Big Brother" og "Singleliv"

Alexanndra var nemlig med i "Big brother" i 2013 OG 2014, og i "Singleliv" i 2015. I begge programmer giver hun udtryk for, hvor vigtig hunden Conrad er for hende – en kompagnon, hun desværre måtte tage afsked med i 2015 og siden har skrevet bogen "Mit liv med Conrad" om.

Efter deltagelsen i de to realityprogrammer for henholdsvis 11 og ni år siden, blev tv-kendissen berømt for sin søgen efter fiskespa i serien "Party på Ibiza". Hun har også deltaget i Mads Steffensens "Aprilsnar", i "6 på date" og "Fri mig for børn".

Derefter skiftede hun navn. Dengang hed hun nemlig Camilla.

I 2013 hed Alexanndra stadig Camilla og deltog i "Big Brother", hvor hun blev smidt ud kort før finalen.
I 2013 hed Alexanndra stadig Camilla og deltog i "Big Brother", hvor hun blev smidt ud kort før finalen.
 Foto: Mikael Rieck

Det første navneskift tog realitydeltageren i 2017, fordi hun havde brug for en ændring i sit liv efter Conrads død.

– Jeg tænkte, at jeg ikke skal hedde Camilla mere. Det var ret impulsivt, men jeg trængte til nye energier i mit liv, sagde hun dengang.

Derfor skiftede hun navn fra Camilla Natascha Brzovic Nielsen til Natascha Catherina Margueritte Kristiansen. Et navn, som hun valgte ud fra en liste oprettet af en numerolog.

I 2015 havde Alexanndra, som dengang hed Camilla, hunden Conrad med til Reality Awards efter deres fælles deltagelse i "Singeliv".
I 2015 havde Alexanndra, som dengang hed Camilla, hunden Conrad med til Reality Awards efter deres fælles deltagelse i "Singeliv".
 Foto: Dan Mariegaard

Siden har realitydeltageren foretaget endnu et navneskift og hedder i dag Alexanndra Christensen.

– Jeg skiftede navn, fordi jeg ønskede et unikt navn. Jeg mener jo, at en kvinde som jeg, som er unik, skal have et unikt og specielt navn – og det må jeg så sige, at det fik jeg: Prinsessen med de to n'er. Det kan vel også noget, fortæller hun med et grin.

Om Alexanndra ender med at finde kærligheden i "Landmand søger kærlighed", må vi afvente svar på, som sæsonen skrider frem.

Se Alexanndra folde sig ud i "gamle dage" på Kanal 5 her:

Sponsoreret indhold